GO-GO IGRAČICE IGRALE U SRPSKOJ CRKVI? Da li je ovo moguće ili je reč o neslanoj šali?

Na plakatu koji je najavljivao proslavu seoske slave pisalo je da je ulaz slobodan, a da će goste zabavljati bend, ali i go-go igračice

Seoski vašari su veoma rasprostranjeni širom Srbije. Opšte je poznato da se te svečanosti pretvore u paradu kiča i neukusa, ali ovo što se desilo u jednom srpskom selu prevazilazi sve za šta smo dosad čuli.

ZBOG OVOG SVI VOLE VAŠAR POD ŠATOROM: Kada vidite kako ova plesačica igra, neće vam biti dobro (VIDEO)

Društvenim mrežama se proširila informacija da je u jednom selu u opštini Ruma organizovana proslava seoske i crkvene slave 2. avgusta. Na plakatu je pisalo da je ulaz slobodan, da će goste zabavlajati bend, a ono što je svakako najšokantnije je to da su u okviru programa koji je organizovan u porti crkve bile najavljene go-go igračice.

KIČ, GOLOTINJA I TRANS: Ovako polugole igračice zabavljaju publiku na srpskim vašarima! (VIDEO

Tragom ove informacije, istražili smo koje je sremsko selo u pitanju i kontaktirali upravu crkve.

ŠATOR, KLOPA, GOLOTINJA: Bili smo "u Šabac na vašar", evo šta smo tamo zatekli (FOTO) (VIDEO)

Iz ove božje kuće su nam objasnili da je crkva stara svega nekoliko godina i da su još uvek u toku radovi na njoj. Potvrdili su da je proslava organizovana, ali su oštro demantovali prisustvo go-go igračica.

NAJSMEŠNIJI SRPSKI VAŠARI: Parade neukusa, seljacizma i kiča! (VIDEO)

- Na proslavi je bio bogat kulturni sadržaj, učestvovalo je lokalno kulturno-umetničko društvo. Go-go igračice naravno nisu bile, to ne bi dozvolili ni sveštenici - rekao nam je predstavnik ove lokalne crkve.

I BOGA JE SRAMOTA: Slavili Petrovdan uz go-go igračice u VRTIĆU! (FOTO) (VIDEO)

Na pitanje zašto je na plakatu koji je najavljivao proslavu pisalo da će biti go-go igračice, on objašnjava da su to organizatori stavili kako bi privukli posetioce.

Inače, Sveti Ilija je mesna slava, a  ujedno i crkvena, a ovo je drugi put da se na ovaj način organizuje proslava.

(Telegraf.rs)