SPASAO ŽIVOT SAMOUBICI IZGOVARAJUĆI SAMO TRI REČI: Evo šta mu je rekao!

Džejmi Harington spasao je život čoveku postavivši mu obično pitanje

Džejmi Harington iz Dablina spasao je čoveka u ranim tridesetim koji je sedeo na ivici mosta u nameri da izvrši samoubistvo

Skočio u bunar kako bi se ubio, a onda se desilo nešto NEVEROVATNO!

- Krenuo sam u prodavnicu da kupim nešto slatko kada sam video čoveka koji je sedeo na ivici mosta. Prišao sam mu i pitao ga: "Jeste li dobro?", on nije ništa odgovorio, ali sam po izrazu na njegovom licu video da sigurno nije. Zatim je počeo da plače - priča Džejmi.

Džejmi je razgovarao sa njim 45 minuta, obojica su sedeli na mostu, a čovek je govorio o problemima sa kojima nije uspevao da se izbori i zbog kojih je do tog trenutka želeo da se ubije.

Nakon tri meseca od ovog spasonosnog razgovora čovek je kontaktirao s Džejmijem da bi mu se zahvalio. Ispričao mu je da se njegova situacija veoma poboljšala, kao i da sa suprugom čeka dete, a da će ga nazvati po ovom plemenitom dečaku ako bude muško.

Džejmi ga je tada pitao kako je moguće da je tako jednostavno pitanje koje obično postavljamo jedni drugima iz kurtoazije ili učtivosti moglo da utiče na ovako jaku i ličnu odluku.

- Zamisli da te niko nikada nije to pitao - odgovorio je čovek.

( Telegraf.rs/Humans of Dublin)