OVE BRAZILKE SU ZAPALILE SRBIJU! Evo gde ste mogli da ih sretnete (FOTO) (VIDEO)

Plesna samba grupa "Brasil Bahia Show" uz pravi latino ritam dovela je publiku do usijanja

Jedanaesti po redu Vrnjački karneval koji traje od 12. do 19. jula okupio je do sada najveći broj učesnika iz zemlje i inostranstva - više od 4.500!

U obilju maskenbala, izložbi, koncerata, pozorišnih predstava, sportskih dešavanja, ove godine publiku su oborili s nogu  "Kozaci sa Azova" iz Rusije koji su između ostalog izveli i numeru "Tamo daleko", kao i Plesni samba spektakl "Brasil Bahia Show" iz Brazila.

Evo gde je noćas u Srbiji bilo NAJVRELIJE (Foto)

ZBOG OVIH RUSA SE TRESLA SRBIJA: Pogledajte kako Putinovi KOZACI pevaju "Tamo daleko"! (FOTO) (VIDEO)

Ansambl "Kozaci sa Azova" čine horski i baletski umetnici... To su ljudi koji poseduju ogromno iskustvo u koncertno-stvaralačkoj delatnosti što su i pokazali sinoć na vrnjačkoj sceni.

Evo gde usred Srbije možete da uživate u VRELIM BRAZILSKIM igračicama! (FOTO)

Članovi ansambla su nastupali u najvećim koncertnim dvoranama u Rusiji. Učestvovali su na međunarodnim festivalima i konkursima folklora u Bugarskoj 2008. Zatim godinu dana kasnije u Francuskoj, 2010. godine u Grčkoj, a u Portugaliji i Španiji 2012. godine.

Na repertoaru hora su svadbene pesme, lirske, elegične, istorijske i ratne ruske pesme.

Posle fantastičnog jednočasovnog nastupa naših prijatelja Rusa gledaoci su ih pozdravili gromoglasnim aplauzom. Usledila je kraća pauza, a onda su na scenu stupile vrele Brazilke u raskošnim kostimima.

Plesna samba grupa "Brasil Bahia Show" uz pravi latino ritam dovela je publiku do usijanja.

Njihov nastup je takođe trajao oko sat vremena, a završio se oko jedan sat iza ponoći. Među njima nastupio je i brazilac koji je mamio poglede lepšeg pola. Pravio je kolutove na bini, "bacao" vatru a u jednom momentu sišao je i igrao tik uz publiku.

Predsednik Turističke organizacije Ivan Trifunović, izrazio je na otvaranju očekivanje da će Banju tokom trajanja festivala posetiti više od 300.000 ljudi.

Sutra se očekuje velika Međunarodna karnevalska povorka sa početkom od 20 časova, a zatim i koncert Zdravka Čolića.

(S. Kostić)