DA LI PREPOZNAJETE OVU UŽASNU ŽENU? Lažna medicinska sestra upadala u stanove starih i bolesnih i pljačkala ih! (FOTO)

Uhapšena je na ulici presretala starije osobe i stupala s njima u kontakt sugerišući im da se poznaju od ranije, predstavljajući se kao medicinska sestra kod koje su dolazili radi lečenja ili pomoći

Beogradska policija uhapsila je S. K. (36) iz Pančeva, osumnjičenu da je izvršila krivična dela teška krađa i krađe na području opštine Palilula u Beogradu.

KRAO PUMPE ZA PENIS I PUFNASTE LISICE: Evo zbog čega je sve novosadski lopov u tangama provalio u erotik šop!

Osumnjičena se tereti da je krivična dela vršila tako što je na ulici presretala starije osobe i stupala s njima u kontakt sugerišući im da se poznaju od ranije, predstavljajući se kao medicinska sestra kod koje su dolazili radi lečenja ili pomoći.

Ona je osumnjičena da je odlazila kod oštećenih u stan i koristeći njihovu nepažnju ili odsustvo iz prostorije uzimala njihove novčanike iz torbe.

S obzirom da se sumnja se da je S. K. izvršila više ovakvih krivičnih dela na području Beograda, pozivamo oštećene građane koji prepoznaju osumnjičenu sa fotografije da se jave lično u PS Palilula, ul. Mije Kovačevića br. 15 ili na broj telefona 011/275-34-84.

(Telegraf.rs)