DETALJI MUNJEVITE PLJAČKE NA NOVOM BEOGRADU: Dva razbojnika s nožem upala u apoteku, a onda se desilo ovo!

Ovo je neverovatna pljačka jedne apoteke u 28 Bloku na Novom Beogradu iz ugla svedoka

Usred bela dana, 15. jula, u Bloku 28 na Novom Beogradu, dogodila se zastrašujuća oružana pljačka apoteke.

Dva napadača su s noževima upala u apoteku koja je u tom trenutku, pukom srećom bila prazna, a jedan od slučajnih prolaznika koji se našao u neposrednoj blizini ispričao je za Telegraf detalje ove pljačke.

- Vraćao sam se iz prodavnice i bio sam preko puta apoteke kad sam u jednom momentu video da dvojica napadača upadaju unutra i uz pretnju nožem traže novac... Prizor je bio jeziv! Kao na filmu! - ispričao nam je očevidac ovog događaja, pa nastavio:

- Dve žene, koje su radile unutra bile su prestravljene... Zbunjene i uplašene, odmah su im predale pare. Novac je bio u jednoj fioci koja je kasnije pronađena u blizini...

Prema njegovim rečima, sve se odigralo u nekoliko minuta i usred bela dana.

- Oni su za tren oka upali, oteli novac i pobegli. Pretpostavljam da su sve to isplanirali unapred, ali najbitnije od svega je da niko nije povređen - ispričao je očevidac dodajući da se nada da će razbojnici uskoro biti pronađeni, jer kako kaže oni nisu imali nikakvu masku niti fantomku na glavi.

- Iako su bili bez ikakve "zaštite" na glavi, ja nisam uspeo da im vidim lice, ali se nadam da su ih sigurnosne kamere snimile i da će uskoro biti izvedeni pred lice pravde.

Policija je ubrzo došla, napravila uviđaj, a trenutno se traga za počiniocima ovog krivičnog dela.

(Telegraf.rs)