MLADIĆ POGINUO NA EXITU: Pao sa tvrđave, sa visine od 20 METARA!

Momak je pao sa tvrđave, van prostora na kom se održava festival Exit

Mladić Nikola S. (20) poginuo je u noći između petka i subote kada je pao sa tvrđave tokom održavanja Exit festivala. Organizatori "Exita" su istakli da je momak poginuo kada je napustio festival, dakle van prostora gde se festival održava.

Portparolka Hitne pomoći u Novom Sadu Mirjana Bursać, kaže za 021.rs da je lekarska ekipa intervenisala na poziv policije kod restorana "Balkan ekspres", ali su mogli samo da konstatuju smrt mladića koji je pao sa bedema.

"Duboko saosećamo sa porodicom nastradalog mladića. Nesrećni slučaj se desio van prostora festivala, nakon što je mladić napustio festival. Sudeći po očitavanju vremena ulaska, on se veoma kratko zadržao na Exitu i nakon što je izašao uputio se izvan festivalskog prostora prema Kameničkom putu.

U pitanju je osvetljen prostor na kojem se nalazi trajna ograda postavljena pre više godina od strane gradskih službi koje upravljaju Tvrđavom, a na kraju kojeg se nalazi bedem visok oko 20 metara.

U toku je uviđaj policije i još uvek nisu poznati razlozi za preskakanje te ograde i druge okolnosti ovog nesrećnog slučaja koji se desio na putu pored Exit festivala", stoji u saopštenju Exita.

Organizatori su naveli da duboko saosećaju sa porodicom nastradalog mladića.

(Telegraf.rs / Tanjug / Radio 021)