ALARMANTNO - Lažni kondomi preplavili Srbiju! Evo koje sve POLNE BOLESTI i OPASNE BAKTERIJE oni prenose

Tržište cele Srbije preplavljeno je falsifikovanim kondomima na čijem je pakovanju naziv njihovog najpoznatijeg proizvođača

Tržište cele Srbije preplavljeno je falsifikovanim kondomima na čijem je pakovanju naziv njihovog najpoznatijeg proizvođača, a čijim korišćenjem možete se lako zaraziti HIV-om i drugim infekcijama ili alergijama!

Kako prenosi "Alo" u Aenciji za lekove potvrdili su da se na tržištu srbije nalaze falsifikovani kondomi i da su naglasili da ih je na ovu pojavu upozorila kompanija koja je zadužena za stavljanje kondoma u promet.

EVO KOJI JE NAJVEĆI: Ovih 10 stvari o kondomima sigurno niste znali

- Falsifikati su pronađeni na teritorji cele Srbije, području Beograda i Novog Pazara gde je u prodaji čak nekoliko vrsta na kojima su pogrešno naznačeni rokovi upotrebe, zemlja proizvodnje i naziv, a na pakovanjima su i pogrešni brojevi serijala i lot brojevi - kažu za ovaj list u ALIMS koji su jedini ovlašćeni u Srbiji da izdaju dozvolu za stavljanje kondoma u promet.

ALARMANTNO: Bazeni prepuni POLNIH BOLESTI i drugih OPASNIH BAKTERIJA! Naježićete se kada vidite šta je sve u vodi

- Korišćenje ovakvih kondoma je rizik jer oni nemaju efekte koji oni originalni obezbeđuju, što se pre svega odnosi na mogućnost dobijanja polnih bolesti kao i rizik od trudnoće - upozoravaju iz ove agencije.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo!)