VIKAO JE DA SAM ZLOČINAC I UDARAO ME GLAVOM: Ovako je Komrakov pretučen u blizini svoje kuće

- Nakon prvog zadatog udarca, dok još nisam bio svestan šta se dogodilo, udario me je glavom u glavu. Rekao sam mu da prestane da me bije jer sam srčani bolesnik - priča bivši urednik RTS-a

Bivši glavni urednik RTS-a Milorad Komrakov pretučen je u sredu oko 20.30 časova u Ulici Petra Lekovića. Napadač P. R. (40) je uhapšen i određen mu je pritvor od 48 sati.

Pretučen bivši glavni urednik RTS-a na Banovom Brdu?

- Te večeri sam iz kuće izašao da kupio novine, a onda sam produžio do obližnje kladionice da uplatim tiket. Kada sam izašao iz kladionice, s leđa mi je prišao muškarac kojeg sam tada video prvi put u životu. Rekao mi je : "Ti si zločinac, počinio si zločine!" Nakon te izgovorene rečenice me je udario prvi put pesnicom u lice - priča Komrakov.

Na njegovom licu vidljiv je otok na licu.

- Nakon prvog zadatog udarca, dok još nisam bio svestan šta se dogodilo, udario me je glavom u glavu. Rekao sam mu da prestane da me bije jer sam srčani bolesnik. Otrgao sam se i bez osvrtanja krenuo kući. On je nešto vikao za mnom, ali se nisam osvrtao. Ne znam šta bi mogao da bude razlog zbog kog me je taj čovek pretukao. Nikad ranije ga nisam video, a policija mi je sutradan javila da je uhapšen - objašnjava on.

Uhapšen napadač koji je pretukao Milorada Komrakova!

On naglašava da su batine mogle za njega da budu kobne zbog srčane mane koju ima.

- Vidite, 2006. godine mi je nakon teškog infarkta urađen kardio-verter-defibrilator, koji služi za prekidanje zloćudnih poremećaja srčanog ritma. Da me je udario u grudi, to je za mene noglo da bude presudno jer bi udarac u taj deo grudi značio trenutnu smrt - kaže Komrakov.

(Telegraf.rs / Izvor: Naše novine)