TRAGEDIJA NA IBARSKOJ MAGISTRALI: Poginuo mladić (19) u sudaru kombija i dva automobila

Poginuo je vozač "pežoa" dok je njegova saputnica povređena i prebačena u bolnicu. Očevici nesreće kažu da je mladić koji je poginuo vozeći "pežo", preticao kolonu vozila, i da mu je u susret naišao taksi

U sudaru dva automobila i kombija poginuo je jedan mladić (19). Nesreća se dogodila oko 17 sati na Ibarskoj magistrali kod mesta Polumir na pola puta između Kraljeva i Raške.

U nesreći su učestvovali kombi sa registarskim tablicama Stare Pazove, taksi iz Valjeva i "pežo" sa tablicama Kosovske Mitrovice, piše "Blic".

Poginuo je vozač "pežoa" dok je njegova saputnica povređena i prebačena u bolnicu.

- Devojka (18) ima prelome potkolenice i ključne kosti i dosta posekotina po telu. Potrebno je da se obave detaljna snimanja glave i grudnog koša kako bi se utvrdilo da li ima još povreda koje mogu biti opasne po život. Njeno stanje je trenutno stabilno i ona je smeštena na Intenzivnoj nezi kraljevačke bolnice – rekao je Zoran Mrvić, direktor bolnice u Kraljevu.

U bolnicu su primljeni još jedna žena i dete, ali da su nakon ukazivanja lekarske pomoći zbog manjih posekotina, pušteni kući.

Očevici nesreće kažu da je mladić koji je poginuo vozeći "pežo", preticao kolonu vozila, i da mu je u susret naišao taksi.

- Taksista je bio u kolima sa ženom i decom. Pokušao je da ga izbegne, bežeći u desno, ali ga je pežo zakačio, tako da se taksi prevrnuo na krov i ponovo vratio na asfalt. Vozač pežoa je usled tog kontakta izgubio kontrolu i udario u kombi koji mu je takođe nailazio u susret – ispričao nam jedan od vozača koji se zatekao u koloni.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)