Kapetan Dragan na putu ka Hrvatskoj!

- Mislim da bi bilo bolje kada bi mu se sudilo na nekom drugom mestu - rekao je Selaković povodom odluke australijskih vlasti da Vasiljkovića izruče Hrvatskoj koja ga traži zbog ratnih zločina

Dragan Vasiljković, poznatiji kao kapetan Dragan, na putu je iz Australije u Hrvatsku gde će biti izručen nakon deset godina sudskog postupka, objavila je australijska vlada.

Ministar pravde Nikola Selaković izjavio je danas da je pitanje da li će Dragan Vasiljković, poznat kao Kapetan Dragan, imati fer i pravično suđenje u Hrvatskoj.

- Mislim da bi bilo bolje kada bi mu se sudilo na nekom drugom mestu - rekao je Selaković povodom odluke australijskih vlasti da Vasiljkovića izruče Hrvatskoj koja ga traži zbog ratnih zločina.

IDE U ZATVOR: Kapetana Dragana sutra IZRUČUJU Hrvatskoj!

Kako je naveo prema informacijama koje se "provlače" kroz medije protiv Vasiljkovića ne postoji optužnica, već istraga koja se dugo vodi.

IZRUČUJU GA HRVATSKOJ: Kapetan Dragan u četvrtak pred splitskim sudom!

Selaković je istakao da je Dragan Vasiljković i državljanin Srbije i da će mu Srbija pružiti ukoliko bude potrebno svu pomoć u skladu sa zakonom.

(Telegraf.rs / Beta, Hina)