UŽAS: Iskopao svojoj devojci oči i slomio joj vilicu i nos!

Tridesettrogodišnji Šejn Dženkin 12 sati tukao i potpuno unakazio svoju devojku Tini Neš (31)

Šejn Dženkin (33) iskopao je oči svojoj devojci Tini Neš, 31-godišnjoj majci dvoje dece, kada ju je napao u njenoj kući u Hajlu, Kornvol. Nakon 12 sati prebijanja, atraktivna plavuša ostala je potpuno slepa, a Dženkin ju je gušio, slomio joj vilicu i polomio nos.

Nešovoj je lekarska pomoć odmah ukazana, ali hirurzi nisu uspeli da joj sačuvaju vid.

U sudnici Truro Kraun suda u Engleskoj, nesrećna žena prvi put se pojavila pred kamerama, krijući se iza tamnih naočara. Na saslušanju Dženkin je priznao nanošenje teških telesnih povreda sa namerom, a presuda ga očekuje narednog meseca.

U izjavi na sudu Nešova je navela da joj je drago da je bar priznao odgovornost za to što joj je promenio život zauvek.

- Dok me gušio, osećala sam da želi me ubije. Uzeo mi je vid, neprocenjivu životnu dragocenost. Sada mi nedostaju svakodnevne uobičajene stvari, koje ljudi i ne primećuju, kao što je videti nebo ili more. Jedva čekam da idem na spavanje, jer u snovima imam slike. Buđenje me jako pogađa - rekla je ona, i dodala da iako nekim danima ne želi da ustane iz kreveta, odlučna je da stvori budućnost za svoju decu, koja su joj motivacija.

Napadač je prvobitno bio optužen za pokušaj ubistva, ali su optužbe odbačene i tereti se za nanošenje teških telesnih povreda. Detektiv Kris Strikland na saslušanju je rekao da je  Dženkin izvršio planirani, težak gnusni zločin nad nedužnom ženom.

Njene povrede su toliko bile teške da prijatelji koji su je videli nakon napada nisu mogli ni da ostanu sa njom u sobi, ali ona je ispoljila neverovatnu hrabrost i želju da nastavi da brine o svojoj deci, koji su imali 13 i tri godine u vreme napada, uprkos činjenici da nije u mogućnosti da ih vidi kako odrastaju.

(Telegraf.rs / Daily Mail)