RASTROJENA BESCILJNO LUTALA PRUGOM? Ovo je istina o devojci koja je nestala u Londonu! (FOTO)

Kristina je 19. maja sa svojom drugaricom Stefani Čonić iz Ostojićeva, otišla da radi posredstvom "Imperial Recruitment Agency" u London, gde je trebalo da ostane tri meseca

Noćas je u rodnu Sentu stigla Kristina Fenjsaroši (20), svršena gimnazijalka, koja se nakon opsežne potrage 7. juna javila majci iz jedne londonske bolnice pošto je pre toga proglašena nestalom.

Zahvaljujući senćanskom fudbalskom internacionalcu Nemanji Nikoliću, koji je obezbedio avionske karte, devojka se vratila nakon što joj je obezbeđena privremena putna isprava od Mađarskog konzulata u Londonu, jer joj je pasoš prilikom njenog nestanka, takođe nestao, prenosi "Blic".

Otac devojke nestale u Londonu: Lakše mi je bilo na ratištu, nego dok sam čekao vesti o Kristini

Posle oporavka u londonskoj bolnici, ona se danas javila svome lekaru u Senti, gde je, prema rečima njenog momka Bojana Farago imala zakazani pregled u 12 sati.

Podsetimo, Kristina je 19. maja sa svojom drugaricom Stefani Čonić iz Ostojićeva, otišla da radi posredstvom "Imperial Recruitment Agency" u London, gde je trebalo da ostane tri meseca. Trećeg juna, krenula je na posao u Hotel "Rojal Grand" i od tada joj se izgubio svaki trag.

PRONAĐENA SRPKINJA KOJA JE NESTALA U LONDONU: Javila se roditeljima iz bolnice, zove ih da dođu po nju!

O njenom nestanku policiji i roditeljima u Senti javila je drugarica Stefani. Pre nego što je nestala, govorila je prijateljima, da u Londonu nije naišla na ono o čemu su joj govorili i što je očekivala, pa je bila nostalgična za porodicom i prijateljima koje je ostavila u Senti.

MOLIM BOGA DA JE ŽIVA I ZDRAVA: Očaj majke čija je ćerka nestala u Londonu

Prema pisanju "Blica" Kristinu je londonska policija pronašla kako rastrojena besciljno luta prugom metroa. Kod sebe nije imala dokumenta, pa su je smestili u bolnicu, iz koje se i javila majci.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)