KUDA IDU BANKARSTVO I MEDIJI: Saznajte na 8. Weekend Media Festivalu!

Na Weekend dolazi Mark Dek, digitalni stručnjak i konsultant specijalizovan za inovacije i sprovođenje inovativnih procesa, koji je radio za najveće nizozemske banke.

Na Weekend dolazi Mark Dek, digitalni stručnjak i konsultant specijalizovan za inovacije i sprovođenje inovativnih procesa, koji je radio za najveće nizozemske banke.

Čuli ste za Programmatic, ali ne znate previše o tome? Poslušajte predavanje Caspara Schlickuma, izvršnog direktora kompanije Xaxis EMEA, još jednog od gostiju ovogodišnjeg Weekenda!

Osmi Weekend Media Festival, najveći regionalni festival komunikacija, održaće se ove godine od 24. do 27. septembra u festivalskom prostoru stare Tvornice duvana u Rovinju. Kao i prethodnih godina, svi posetioci Weekend Media Festivala mogu očekivati bogat program s brojnim zanimljivim predavanjima, panelima i prezentacijama na temu digitala, medija i marketinga pa sve do ključnih poslovnih tema.

„Već osam godina zaredom ovaj trodnevni festival uspješno okuplja vrhunske stručnjake iz područja komunikacija i marketinga. U okruženju dinamičnih promjena na tržištu dovodimo vizionare koji su okrenuti budućnosti i tako pridonosimo stvaranju novih trendova. Kroz sve ove godine Weekend je okupio brojne partnere, goste, kolege i prijatelje, iz medija, marketinga i PR-a i to ne samo iz cele regije, već i drugih zemalja Evrope, pa i iz Amerike. Kako svake godine nastojimo ponuditi nešto novo, možemo najaviti brojna zanimljiva predavanja, provokativne panele, korisne radionice i prezentacije, ali i odličnu zabavu u opuštenoj atmosferi“, najavljuje direktor Weekend Media Festivala Tomo Ricov.

„Prošli smo kriznu sedmu godinu i nastavljamo još jači i bolji punom parom naprijed. Mi u Weekendu ne razmišljamo o krizi, već promjene na tržištu gledamo kao prilike da učimo i dalje se razvijamo. Na stranim tržištima se puno toga zanimljivog događa, jer stalni napredak tehnologije stvara sasvim nove poslovne modele. Razvoj koncepta Internet of Things, prikupljanje i analiza sve veće količine podataka putem mreže pametnih senzora omogućuje bržu transformaciju proizvoda i usluga, što je posebno vidljivo u medijima i bankarstvu. Stoga ćemo i o tome puno govoriti na osmom Weekendu“, ističe Nikola Vrdoljak, direktor programa. 

Programmatic je jedan od buzzworda godine. Svi pričaju o tome, a malo ih zaista zna o čemu se radi. Iako je u Evropi još uvek u začecima, u SAD-u postaje osnovni pristup zakupu medija. Sve što vas zanima o ovom procesu koji će zauvek promijeniti način na koji kupujemo medijski prostor objasnit će nam Caspar Schlickum, izvršni direktor kompanije Xaxis EMEA!

Na Weekend dolazi i Mark Dek, digitalni stručnjak i konsultant specijalizovan za inovacije i sprovođenje inovativnih procesa, koji je radio za najveće nizozemske banke. Imaćete priliku na osmom Weekend Media Festivalu saznati njegove šokantne prognoze budućnosti bankarstva!

Sedmi Weekend Media Festival prošle je godine ugostio više od 4000 učesnika i posetilaca, među kojima je bilo oko 550 akreditovanih novinara, više od 120 predavača i panelista te više od 300 studenata iz cele regije. Prijave za ovogodišnji Weekend već su započele na www.weekendmediafestival.com

 

(Telegraf.rs)