"MASAKRIRALI" UBICU TIJANE JURIĆ: Lažna vest, a svi je šeruju - Draganu Đuriću polomili ruke, noge, glavu! (FOTO)

Iako vest da je Dragan Đurić isprebijan spada u one očito lažne, ona je vrlo brzo postala jedna od najšerovanijih na društvenim mrežama

Na društvenim mrežama pojavila se lažna vest da je ubica Tijane Jurić, Dragan Đurić, isprebijan u zatvoru i da je njegovo stanje teško nakon što su ga zatvorenici brutalno masakrirali, polomivši mu ruke, noge, glavu...

Iako ova vest spada u one očito lažne informacije (HOAX), ona je vrlo brzo postala jedna od najšerovanijih na društvenim mrežama, što još jednom dokazuje da mnogi često u priželjkivanju da se pravda zadovolji na najbrutalniji način zatvaraju oči pred više nego očitom fotomontažom.

Inače, Telegraf je već objavljivao temu Evo šta se u zatvorima događa MONSTRUMIMA koji SILUJU i ubijaju DECU! Ali, ovo se nije dogodilo Draganu Đuriću, koji je zbog ubistva Tijane Jurić nedavno osuđen na maksimalnu vremensku kaznu zatvora.

Na ovom linku možete pogledati fotografiju koja je preplavila internet.

ROBIJAŠI poručuju TIJANINOM UBICI: Dočekaćemo te kao Severinu! (FOTO)

Podsetimo, u Višem sudu u Subotici monstrum Dragan Đurić osuđen je na ukupno 52 godine zatvora, ali će ležati 40. Za pokušaj silovanja osuđen je na 12, a za ubistvo 40 godina, ali jedinstvena kazna ne može iznositi više od maksimalnih 40 godina.

A evo šta su, nakon presude, sami zatvorenici poručivali na društvenim mrežama Draganu Đuriću:

MONSTRUME, I TEBE ĆE SILOVATI, CRKNI U ZATVORU: Evo šta sve poručuju ubici Tijane Jurić! (FOTO)

(Telegraf.rs)