SUPRUG NARKOMAN JURIO ME JE NOŽEM DA ME ZAKOLJE PRED DETETOM! Naježiće vas KRVAVA sudbina ove žene!

- Sedam godina me je tukao i emotivno zlostavljao. Kada sam se požalila majci, rekla mi je da moram da sačuvam porodicu. I ona je sama bila žrtva - priča M. B.

Za M. B. porodično nasilje nije bila nikakva novost jer je i njenu majku muž maltretirao godinama. Istu sudbinu doživela je i ona od svog supruga koji ju je sedam godina fizički i emotivmo zlostavljao!

- Sedam godina me je tukao i emotivno zlostavljao. Kada sam se požalila majci, rekla mi je da moram da sačuvam porodicu. I ona je sama bila žrtva. Nju je moj otac batinao, a ona je uvek ćutala - kaže M. B. koja živi u gradu na jugu Srbije.

JEZIVA PRIČA PREBIJENE ŽENE: Muž me je UBIJAO OD BATINA, hteo je sve kosti da mi polomi. Svekrva je uživala u tim prizorima

Problemi su kako kaže počeli već nakon nekoliko meseci života.

- Prvo me je emotivno zlostavljao. Onda su usledile batine. Agonija je postajala sve veća i veća jer je u međuvremenu počeo i da se drogira. Bio je bolesno ljubomoran. Nije mi dozvolio da radimjer je sumnjao da ga varam sa svakim poslodavcem, a o tome nije bilo govora - kaže ova nesrećna žena.

BEŽALA SAM S BEBOM U RUKAMA OD MUŽA KOJI JE HTEO DA ME UBIJE! Jeziva ispovest žene koja je preživela PAKAO!

Prema njenim rečima suprug je u naletima besa povređivao sam sebe, kako bi joj pokazao kako će i sama da prođe.

- Uzeo bi nož i sekao sebe po ruci. Polako gledajući me sve vreme u oči. Govorio je da sam sledeća - kaže M. B. koja je podnela prijavu protiv njega policiji, koju je ubrzo i povukla jer je njen suprug pretio da će joj zaklati čitavu porodicu.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)