Uhapšena tri naoružana maloletna Albanca posle incidenta u Kosovskoj Mitrovici

Danas oko 18 časova i 15, u ulici Kralja Petra, došlo je do incidenta između maloletnika srpske i albanske nacionalnosti, brzom reakcijom policijske patrole koja se nalazila u blizini, incident je okončan

Regionalni komandir Kosovske policije - sever Nenad Djurić potvrdio je za Telegraf da su posle incidenta u kome su učestvovale dve grupe srpskih i albanskih maloletnika u centru severne Kosovske Mitrovice, uhapšena tri maloletna Albanca.

ISPALIO TRI METKA U GLAVU VEZANOJ ŽRTVI: Mislite li da je dobio zasluženu kaznu?

- Danas oko 18 časova i 15, u ulici Kralja Petra, došlo je do incidenta između maloletnika srpske i albanske nacionalnosti, brzom reakcijom policijske patrole koja se nalazila u blizini, incident je okončan. Tom prilikom privedena su tri maloletnika albanske nacionalnosti kod kojih je pronađen pištolj, dva noža i stvari koje su bile predmet krivičnog dela – rekao je Đurić i dodao da je u toku "policijsko operativna obrada".

Kod privedenih maloletnih Albanaca A.P. i V.B. obojica 1999. Godište i A.Š. 1998. godište koji su bili naoružani pronadjeni su zastava velike Albanije, šal i zaštitna maska.

(S.S)