MONSTRUM: Osumnjičeni za ubistvo pred decom mučio, pa zaklao psa?!

- Pre dve godine je u centru grada zaklao psa. Šetao se s jadnom životinjom okolo, izvadio nož i ispred brojnih građana, među kojima je bilo i dece, izmasakrirao labradora - rekla je za medije o Dušanu Vlašiću radnica jedne prodavnice

Dušan Vlašić (22) iz Inđije, koji je osumnjičen da je u ponedeljak s pet metaka ubio Miodraga Mirića (24), godinama je, prema pisanju medija, navodno terorisao meštane!

Prema navodima njegovih sugrađana, koji su dali izjave za pojedine beogradske listove, on je pre dve godine u centru grada mučio i zaklao psa, pretio oružjem i tukao sugrađane bez ikakvog povoda, obijao radnje i razbijao izloge.

- Pre dve godine je u centru grada zaklao psa. Šetao se s jadnom životinjom okolo, izvadio nož i ispred brojnih građana, među kojima je bilo i dece, izmasakrirao labradora - rekla je za medije radnica jedne prodavnice pitajući se da li je ovo trebalo da se dogodi da bi ga uhapsili?!

BRUTALNO UBISTVO U INĐIJI: Pucao mu u noge pa ga overio s dva metka u glavu!

I drugi građani su se uključili u priču:

- Još kao dete je znao da demolira ceo voz koji ide do Beograda. Pričalo se i da je po Beogradu pravio razne probleme - dodao je jedan od stanovnika Inđije.

U porodici Mirić tuga i bol.

- Bio je zlatno dete. Vlašić mu je mesecima pretio, a on nije smeo da nam ispriča to. Kobne večeri ga je ošamario u kafiću, a Mića mu je rekao da ga ostavi na miru. Onda se monstrum vratio svojoj kući po pištolj. Miodraga je sustigao na ulici, poslednje reči pre nego što je umro bile su mu: "Nemoj, čoveče, šta radiš to?!" Tako su nam njegovi drugovi ispričali - plačnim glasom je za medije ispričala baka Zora.

Podsetimo, Dušan Vlašić je osumnjičen da je u ponedeljak uveče ubio Miodraga Mirića nakon svađe u kafiću "Zeka Rodžer".

On je tada u nesrećnog Mirića navodno ispalio pet hitaca, tri u noge i dva u glavu. Nesrećni mladić preminuo je na licu mesta.

Vlašić je tada napao i mladiće koji su Miriću pokušali da pomognu.

(Telegraf.rs)