THE ABSURD SCAM: Srpski film koji je oduševio holivudske zvezde! (FOTO) (VIDEO)

U visokobudžetnom ostvarenju, koje je već odeševilo mnoge holivudske zvezde, igraju Nebojša Glogovac, Branka Katić, Miki Manojlović, Branislav Lečić, Nina Seničar, Gordan Kičić i mnogi drugi. Premijera filma je zakazana za jesen

Krem srpskog glumišta i najveće nade domaćeg filma zajedno su se našli u ostvarenju koje je oduševilo čak i holivudske producente. Visokobudžetni film "The Absurd Scam", koji ce svoju premijeru doživeti na jesen, već je priodobio pažnju svetske javnosti i jedan je od pretedenata za nagrade na najznačajnim svetskim filmskim festivalima.

Ovo ostvarenje već je dobilo priznanje, a izazvalo je oduševljenje kod mnogih holvudskih zvezda koje su imale priliku da ga pogledaju. One su ovom prilikom naglasile da je ovo film koji obavezno treba pogledati, jer će vas ostaviti bez teksta.

Film "The Absurd Scam" prestavlja novitet, ne samo u produkcijom i tehnološkom, već i u scenarijskom smislu, koji je na jednom mestu okupio velikane srpskog glumišta i stvorio jedan sasvim nov žanr kinematografije.

Fantastični Nebojša Glogovac i Srđan Todorović, koji tumače glavne uloge, briljirali su u ovom ostvarenju. Pored njih, tu svakako ne zaostaju i ostali glumci kao što su Branka Katić, Petar Božović, Miloš Biković, Gordan Kičić, Mirjana Karanović, Sergej Trifunović, Nikola Đuričko, Vuk Kostić, Nina Janković, Lazar Ristovski, Predrag Miki Manojlović, Katarina Žutić, Branislav Lečić, Mirka Vasiljević, Vojilsav Brajović, Gordan Kičić, Radivoje Raša Bukvić, Hana Selimović, Vojin Ćetković, Nataša Ninković, Jelisaveta Orašanin, Dragan Mićanović.

Zapaženu ulogu u ovom filmu imaju i top model Đurđa Stoiljković kojoj je ovo prva filmska uloga. Takođe, pored nje se nalazi i glumica u usponu Nina Seničar, koja je ovim filmom pokazala svoje glumačko umeće.

Od najmlađih članova ekipe treba svakako izdvojiti Taru Jevrosimović (koja je već imala zapaženu ulogu pored Pirsa Brosnana u filmu "November Man"), Luku Mijatovića i Minu Sovtić, koji su ovim putem potvrdili da su budućnost srpskog glumišta.

Film je režirao naš poznati režiser i scenarista, Boško Ilić, koji već duže vreme boravi u Americi. Film "The Absurd Scame" je film sa dve priče, gde prvi deo čini priča o "Rajskoj prevari", a drugi predstavlja priču "Apsurdni eksperiment".

Ove dve priče imaju za cilj da predstave realnost i surovost današnjeg vremena kroz simboliku i igru reči. Likovi, koji se prepliću u ove dve priče, sa jedne strane predstavljaju apsurd društva, koji na različite načine pokušava da ostvari takozvanu "savršenu prevaru", gde svako-svakoga vara zarad višeg cilja, koja predstavlja višu zaradu, nemareći na žrtve koje moraju da se zbog toga podnesu, a svako ko uradi "eksperiment", tj. želi da promeni društvo na bolje, biva izbačen iz sistema kao crna ovca društva.

Film je koncipiran kao video igrica, gde svaka karika u društvu, od najviše do najniže, ima svoju ulogu u stvaranju savršenog vida prevare, ne znajući ko-koga vara, a ko biva prevaren.

Cilj ovog ostvarenja jeste da predstavi društvo u pravom svetlu, koje se zasniva na nepoverenju u današnje vreme i prikaže nam da živimo u materijalno bogatom svetu koji je emotivno siromašan, jer kako kaže jedna replika u filmu: "Mnogo je ljud, da bi svako bio čovek".

U filmu "The Absurd Scam" neki od nas će tragati za odgovorima i pokušajem da promene nešto, ali sigurno će svi postaviti sebi pitanje: "Koji smo mi deo apsolutne prevare?".

Pogledajte trejler za film "The Absurd Scam":

(Telegraf.rs)