U MAKEDONIJI OPET FRKA: Pucnjava i helikopteri u Kumanovu! (VIDEO)

Oko četiri časova ujutru zvuci pucanja iz automatskog oružja i zvuk helikoptera uznemirili su Kumanovo, gde je u toku policijska akcija koja je na tragu neidentifikovane oružane grupe

U Kumanovu je u toku oružani sukob policije i za sada neidentifikovane grupe. Pomoćnik ministra za odnose s javnošću Ministarstva unutrašnjih poslova Makedonije Ivo Kotevski, za Telegraf.mk rekao da je prerano da saopšti detalje ove akcije i najavio je više informacija u toku dana.

HAOS UŽIVO: Helikopteri nadleću i Skoplje, ima mrtvih!

Zvaničnik iz Ministarstva unutrašnjih poslova je potvrdio da je u Kumanovu trenutno u toku policijska akcija koja je na tragu neidentifikovane oružane grupe. U ovom gradu se u ranim jutranjim satima čula pucnjava.

Prema nezvaničnim izveštajima nekih medija već ima pet ranjenih.

RAT U MAKEDONIJI: Šiptarski teroristi izrešetali trojicu policajaca!

Kotevski je za državnu agenciju izjavio da se policijska akcija odvija u naselju Diva.

MUP je pozvao sve građane Kumanova da ostanu mirni. Iz Hitne pomoći su javili da trenutno ima dva medicinska tima na terenu u tom delu grada, ali nemaju detaljne informacije o bilo kakvim povredama.

Oko četiri časova ujutru zvuci pucanja iz automatskog oružja i zvuk helikoptera uznemirili su Kumanovo. Zaposleni u kompanijama koje se nalaze u zapadnom delu grada su se vratili svojim kućama, jer su ulice zatvorene.

Kako građani kažu, većina ulica je zatvoreno i ne saobraća gradski saobraćaj. Helikopter MUP-a i dalje kruži iznad delova grada iz kojih se pucnjava čula.

Kako albanski portal ''Lime'' prenosi, među povređenima ima i policajaca koji su hitno prebačeni na medicinkse klinike u Skoplju. Helikopteri trenutno nadleću i glavni grad Makedonije.

(Telegraf.rs / Izvor: Telegraf.mk)