Ušao u banku i tražio 150.000 dolara, a oni mu odmah dali! Ipak, sada se kaje zbog svega (VIDEO)

- Potrebno mi je 150.000 dolara odmah! Policiji treba 3 do 4 minuta da stigne ovde, zato bih bio zahvalan ukoliko pritisnete dugme za alarm minut nakon što ja odem - pisalo je u poruci mladića iz Virdžinije koju je predao radnici u banci

Mladić iz Virdžinije Dominik Antonio Alfonseka (23) dobio je od jedne banke u Virdžinija biču 150.000 dolara tako što je ušao u zgradu i ostavio cedulju sa porukom.

NISU ZNALI DA IH SNIMAJU: Bankar i bankarka imali seks u kancelariji, a onda ih je roletna odala! (FOTO)

Na poruci je pisalo:

- Potrebno mi je 150.000 dolara odmah! Policiji treba 3 do 4 minuta da stigne ovde, zato bih bio zahvalan ukoliko pritisnete dugme za alarm minut nakon što ja odem. Pobrinite se da novac ne eksplodira dok budem izlazio - glasila je poruka koju je Antonio dao radnici u banci "TowneBank".

Žena je izvadila novac i Antonio je izašao iz banke sa 150.000 dolara. Ipak, on je svoj poduhvat podelio na društvenoj mreži. Antonio je na Instagramu ostavio video snimak nesvakidašnje pljačke, pa je u roku od samo 20 minuta nakon toga uhapšen.  

Momak je iz zatvora dao intervju televiziji WTKR i tvrdi da on nije izvršio pljačku već je bez ikakvih pretnji zamolio radnicu za novac.

- Mogla je da kaže ne i ja bih otišao - rekao je mladić.

Snimak pljačke je skinut sa njegovog Instagram profila, ali se video pojavio na Jutjubu.

Pogledajte kako je to izgledalo.

(Telegraf.rs)