ODJEKNUO JE SAMO TUP UDARAC U BETON: Jeziv opis smrti devojke koja je skočila sa 6. sprata!

- Čula sam kako puca staklo na svetlarniku na šestom spratu i trenutak kasnije videla sam telo devojke koja leti ka zemlji u sigurnu smrt - navodi žena koja je u tom trenutku šetala ulicom

M. S. (24) bacila se sinoć sa šestog sprata zgrade u bulevaru Zorana Đinđića br 93 u Nišu i na mestu ostala mrtva. Žena, očevidac koja je u tom trenutku šetala psa videla je kako telo nesrećne devojke leti u sigurnu smrt.

- Čula sam kako puca staklo na svetlarniku na šestom spratu i trenutak kasnije videla sam telo devojke koja leti ka zemlji u sigurnu smrt. Nisu se čuli ni krik, ni jecaj. Odjeknuo je samo tup udarac o beton. Bilo je užasno. Najverovatnije joj je slomljen vrat jer joj je telo bilo na leđima, a glava iskrenuta ka zemlji. Nisam smela da priđem, već sam otrčala s komšijama da zovemo Hitnu pomoć - priča žena koja je u tom trenutku tu prolazila.

TRAGEDIJA U NIŠU: Devojka skočila sa 6. sprata!

Devojka živi samo stotinak metara od mesta samoubistva u obližnjoj Sremskoj ulici. Stanari kažu da ona nije iz njiove zgrade i da je ne poznaju.

- Oko nje nije bilo krvi, samo su joj bile ispale patike i imala je telefon pored ruke. Pipnuo sam je po vratu, bila je vruća, ali nije davala znake života - kaže penzioner Milun J.

(Telegraf.rs)