UGUŠIO SE U SOPSTVENOJ KRVI: Kikinđana pretukla dva prijatelja, stavili ga u krevet, pa otišli kući!

Prema nezvaničnim informacijama Z. F. (49) i M. P. (52) iz Kikinde su T. T. (53) zadali teške povrede, a postali su svesni zločina tek kada im je policija pokucala na vrata

Z. F. (49) i M. P. (52) iz Kikinde, uhapšeni su zbog sumnje da su ubili iz nehata T. T. (53), koji je bio njihov dugogodišnji prijatelj. Njima je sudija za prethodni postupak Višeg suda u Zrenjaninu nakon saslušanja dao pritvor od 30 dana.

Oni su postali svesni počinjenog zločina za koji se terete kada im je policija zakucala na vrata i saopštila zbog čega ih traže. Rezultati obdukcije u Zavodu za sudsku medicinu u Novom Sadu, koju je nakon uviđaja naložio tužilac, pokazali su da se nesrećni čovek 9. aprila ugušio u sopstvenoj krvi i da je krvarenje nastupilo zbog zadobijenih povreda u predelu glave.

Prema nezvaničnim informacijama, nesrećnom muškarcu su nakon što su nekoliko sati pili i prepirali se, što je kasnije preraslo u fizički obračun, Zoltan i Mikoš zadali nekoliko udaraca razbivši mu nos i usne. Umesto da pozovu Hitnu pomoć, oni su ga položili u krevet i otišli svojim kućama.

On je u postelji pronađem mrtav 9. aprila kada su njegove najbliže komšije prijavile još jednu noćnu terevenku i galamu u njegovoj oronuloj kući, koja je dugo bila bez vode i struje.

(Telegraf.rs / Večernje novosti)