ENGLESKA MAFIJA JURI SRPSKE LOPOVE: "Pink Panteri" u velikom problemu!

Porodicu Adams, ozloglašenu englesku krimi-imperiju tešku 200 miliona funti, razbesnela je pljačka trezora koju su izveli "Pink Panteri", a u kojoj su i Adamsi oštećeni

Ozloglašena engleska krimi-imperija, porodica Adams, teška 200 miliona funti, ima veoma dobre kontakte u Haton Gardenu i upravo zbog toga ovaj deo Londona različite firme i kriminalne grupe zaobilaze u širokom luku.

Prema navodima britanskih medija, priča se da su u sefovima juvelirnice čuvali veliki deo bogatstva koje je sada pokradeno i zbog toga su jako besni!

ŠTA MISLITE KOLIKO MILIONA SU UKRALI? Kriminalci s Balkana osumnjičeni za pljačku trezora u Londonu?

Vođe Adamsovih koji se kriminalom bave decenijama danas su Tomi (55) koji živi u kući vrednoj skoro četiri miliona dolara u obližnjem naselju Klerkenvel i njegov brat Teri, koji navodno drži nekoliko striptiz klubova u tom delu Londona.

OPET OSUĐEN: Srbinu, članu Pink Pantera, šest godina robije zbog ranjavanja časovničara!

U međuvremenu, policija intenzivno radi na otkrivanju identiteta lopova koji su 3. i 4. aprila iz juvelirnice u Haton Gardenu oteli nakit vredan 300 miliona dolara. Ipak, i dalje nisu raspisane poternice i ne zna se zasigurno da li "Pink Panteri" stoje iza ove pljačke.

Ugao koji bi policiju mogao da približi hapšenju lopova jeste insajderska veza "Pantera" za koju se svi slažu da je morala da postoji u ovako brižljivo planiranoj akciji.

DIKAPRIO U BEOGRADU? U Srbiji se snima holivudski film, ulaže se 100 miliona evra?

U poslednje dve velike pljačke u Britaniji, upravo su insajderske informacije službenika u bankama i juvelirnicama bile ključne za izvršavanje akcija.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)