Dok su trajali ispiti u elitnoj katoličkoj školi, profesor imao seks s manekenkom!

Iako je bila subota i nije bilo nastave, škola je bila prepuna dece i njihovih roditelja, a na rasporedu je bilo i nekoliko vannastavnih aktivnosti

Ugledni profesor Kolin Turnbul (69), koji je godinama držao instrukcije u elitnoj privatnoj katoličkoj školi u britanskom gradu Birmingemu, uhvaćen je u jednoj praznoj učionici u "kompromitujućoj pozi" sa svojom ljubavnicom, manekenkom Rozinom Khanim.

U seksualnom činu zatekao ga je glavni školski domar Kevin Bird, ujedno i član upravnog odbora škole u kojoj se jedna školska godina plaća 4.290 funti. On je sasvim slučajno još 24. januara banuo u jednu učionicu koja je trebalo da bude prazna, kada je uočio strastveni par u velikoj akciji.

Turnbul,nije zaposlen u ovoj elitnoj školi, ali je devet godina unajmljivao jednu učionicu u kojoj je držao instrukcije i pripreme za fakultetske prijemne ispite. O svemu je obavešteno britansko ministarstvo prosvete i tamošnja prosvetna inspekcija.

Portparolka škole izjavila je da je Turnbulu pomoćnik direktora, Stjuart Šelton, čim je saznao za njegovo ponašanje naredio da napusti školu i da se u nju više nikada ne vrati.

Uobičajeno je da škola iznajmljuje svoje prostorije kada se one ne koriste, potvrdila je portparolka.

Inače, incident se dogodio na dan kada su u školi bili prijemni ispiti. Iako je bila subota i nije bilo nastave, škola je bila prepuna dece i njihovih roditelja, a na rasporedu je bilo i nekoliko vannastavnih aktivnosti.

Ni Turnbal ni njegova ljubavnica, koja ne svom LinkedIn profila tvrdi da je model i umetnica, nisu davali nikakve izjave povodom ovog incidenta.

(Telegraf.rs / Izvor: jutarnji.hr)