Deca ne žele da otac ubica leži pored majke!

U selu Vlajkovac blizu Vršca suprug Mihalj (59) ubio je suprugu Draganu Jankov (44), a nakon toga se obesio. Uzroci ove tragedije nisu poznati, a deca nisu želela da otac ubica i majka budu sahranjeni jedno pored drugog

Dan nakon porodične tragedije, koja je uznemirila stanovnike malog sela Vlajkovac, kod Vršca, Dragana Jankov (44), koju je suprug Mihalj (59) u sredu usmrtio u porodičnoj kući sa dva uboda nožem u grudi, a zatim se obesio, u četvrtak je sahranjena na seoskom groblju. Na insistiranje njihovog sina Zorana (17) i Draganine ćerke iz prvog braka, ubica će u petak biti sahranjen u Vršcu.

MORAO SAM DA JE UBIJEM, IZVINI, SINE: Jeziva poruka koju je dečak pronašao pored leša roditelja!

- Deca nisu želela da ubica njihove majke leži pored nje u grobu, pa će njega u Vršcu sahraniti majka i sestre - rekla je bliska prijateljica ove porodice za "Novosti".

Na pogrebu u Vlajkovcu okupilo se gotovo pola sela. Maloletni Zoran, koji je kobnog dana u porodičnoj kući pronašao očevu oproštajnu poruku: “Morao sam to da uradim!”, a zatim i njihova beživotna tela, u zagrljaju polusestre neutešno je koračao za sandukom svoje majke, za koju je bio veoma vezan.

- Dragana je bila divna osoba. Unosila nam je pozitivnu energiju, dok je Mihalj bio miran i povučen čovek. Prihvatio je njenu ćerku kao da je njegova, iako je imao još četvoro dece iz dva propala braka. Jeste da su u poslednje vreme imali manjih nesuglasica, što se dešava u svakom braku, ali ne mogu ni da naslutim šta je moglo da ga navede da im oboma oduzme život - priča prvi komšija porodice Jankov.

Mihalj i Dragana Jankov bili su u braku dve decenije, a u Vlajkovac su se doselili iz Vršca pre osam godina. U kući koju su sami sazidali živeli su sa zajedničkim sinom Zoranom i njenom ćerkom iz prvog braka. Brigu o maloletnom Zoranu preuzeće polusestra, koja sada živi u Beogradu.

(Telegraf.rs / Izvor: Novosti)