KRVAVI OBRAČUN U NIŠU: Maloletnik nožem izbo mladića!

Maloletnik je potegao nož i četiri puta ubo u stomak mladića, a njegov drug je tri puta uboden u rame

Niška policija je uhapsila šesnaestogodišnjeg Nišliju S.S. zbog pokušaja ubistva jer je u petak posle ponoći u kafiću „Libero“ u Topličinoj ulici izbo nožem svog sugrađanina S.D. (26) i lakše povredio njegovog prijatelja V.A.

Slobode je lišen i saučesnik maloletnika N.S. (18), ali je protiv njega je podneta krivična prijava za nanošenje lakih telesnih povreda.

Kako saznajemo, napadači i njihove žrtve se nisu od ranije poznavali.

S.D. i V.A. su sedeli u kafiću kada su naišli S.S. i N.S. Maloletnik se posvadjao sa V.A., počeli su da se tuku a S.D. se umešao kako bi odbranio druga. N.S. je priskočio u pomoć svom prijatelju a tokom tuče maloletnik je potegao nož i četiri puta ubo u stomak S.D. dok je V.A. tri puta uboden u rame.

Građani su pozvali policiju koja je zatekla S.D. bez svesti. Svedoci su opisali napadače pa su oni ubrzo uhvaćeni, kažu naši sagovornici iz istrage.

S.D. je zbog teških telesnih povreda operisan u niškom Kliničkom centru dok su povrede njegovog prijatelja V.A. okarakterisane kao lake.

S.D. je odranije poznat policiji jer je protiv njega decembra prošle godine podneta krivična prijava zbog napada na Stefana Stankovića (23).

(Telegraf.rs)