VELIKA POTERA U BEOGRADU: Videli decu u prtljažniku BMW-a, pa prijavili otmicu!

Automobil je sat vremena posle prijave zaustavljen u centru grada, u blizini zgrade Vlade Srbije. Posle provere ispostavilo se da je muškarac koji je upravljao vozilom zapravo otac dece koja su bila u gepeku

Pripadnici beogradske policije danas su zaustavili četrdesetogodišnjeg S. M. (40) koji je upravljao automobilom BMW karavan u čijem prtljažniku je bilo dvoje dece. Policija je dignuta na noge popodne posle dojave radnika benzinske pumpe u Žarkovu da nepoznati muškarac vozi dvoje dece u gepeku i da su najverovatnije oteta!

Jake snage MUP-a odmah su alarmirane, pa su sve patrole uključene u potragu automobila po opisu, posebno jer je dojava bila da je najverovatnije reč o otmici. Automobil je sat vremena posle prijave zaustavljen u centru grada, u blizini zgrade Vlade Srbije. Posle provere ispostavilo se da je muškarac koji je upravljao vozilom zapravo otac dece koja su bila u gepeku.

U toku je ispitivanje kako bi se utvrdili motivi.

Policajci su bili sleđeni kada su dobili dojavu da je oteto dvoje dece, naročito samo nekoliko nedelja posle otmice male Maše.

- Sa najvišeg mesta odmah je naređeno da se u poteru uključe sve raspoložove snage. Kada smo uhvatili muškarca nije imao nameru da beži. Bili smo oprezni, ali se ubrzo ispostavilo da je on otac dece koja su bila u prtljažniku - rečeno je iz policije.

(Telegraf.rs)