ĆERKA MI JE SILOVANA DOK JE BILA DROGIRANA: Stravični detalji iz života devojke koja je ubijena na Medakoviću!

Prema rečima Zumbule Cvetković majke nastradale Aleksandre Antić, brat od staratelja njene ćerke spavao je sa nesrećnom devojkom dok je bila pod dejstvom droge i sve je to snimio telefonom

Majka Aleksandre Antić (23) koja je ubijena 7. marta u beogradskom naselju Medaković, Zumbula Cvetković, za njenu smrt krivi njenog staratelja J. A. dodajući i da ju je njegov brat silovao dok je bila drogirana.

HTELI DA UBIJU ELIZABETU, A UBILI ALEKSANDRU: Novi detalji zločina u Beogradu

- Ja krivim njenog oca što je ona danas mrtva. On joj čak i nije otac nego staratelj. Ja sam bila maloletna kada sam je rodila, pa ju je majka dala na usvajanje J. A. i njegovoj pokojnoj supruzi, koja je sestra mog bivšeg muža. Ona je volela Aleksandru i sve dok je bila živa brinula je o njoj. Nažalost, ona i J. A. nisu imali decu pa su usvojili moju ćerku - u očaju priča Zumbula za Naše novine, pa dodaje:

STRAVIČNA SMRT: Aleksandru krvnički po glavi palicom udarao bivši dečko?

- Ne mogu da razumem da je J. A. koji stalno priča da je on Aleksandrin otac, pustio dete da izađe iz kuće s tim momcima. Koliko su je samo puta tukli. Dolazila je kući pretučena, a on bi posle puštao te koji su je povređivali da ulaze u njegovu kuću i laže da je bivši policajac. Nikada ništa u životu nije radio.

UNUK ME JE PITAO "GDE JE MOJA MAMA": Potresna ispovest oca ubijene Aleksandre

Ona je takođe optužila i rođenog brata J. A. da je prošle godine silovao Aleksandru.

- Njegov brat je spavao s mojom ćerkom dok je bila drogirana. Ispričala mi je to i ja sam sve prijavila policiji. Policija je tog čoveka pozvala i on mi je čak pokazao snimak, pošto je snimao dok je spavao s njom. Međutim, Aleksandra nije htela da ga tuži da se ne bi zamerila ocu. Pošto je bila punoletna, ja nisam mogla ništa da uradim i nisam mogla da je zaštitim - kaže majka nastradale.

Zumbula je istkala da ju je ćerka molila da se preseli da živi u baraci pored Antićeve, kako bi bila uz nju.

- Ja sam pobegla od ćerke kada je počela da se drogira. Nisam mogla to da podnesem, a nisam znala kako da joj pomognem. Dešavalo se da po celu noć ne spavam da bih nju čuvala da ne poseže za drogom. Nekad bih zatvorila oči na koji minut, a ona bi već stigla da zabode iglu i da se uradi. Međutim, pričala mi je da je otac maltretira i da joj treba moja pomoć, molila me je da budem pored nje, tako da sam od J. A. kupila baraku pored njegove i preselila se tamo pre dve godine - kaže majka i nastavlja:

- Otac ju je terao da me psuje, da se svađa sa mnom, htela je čak i da se bijemo. Aleksandra je saznala da sam je ja rodila kada je imala devet godina. Njen pravi otac živi u Francuskoj, a kada je čuo da ima ćerku, hteo je da dođe i da je uzme da živi kod njega, ali mu J. A. i njegovi nisu dali. Mesec dana pre nego što je ubijena moja ćerka je htela da ide kod oca u Francusku, ali je nisu pustili.

(Telegraf.rs / Naše novine)