POČELA POTRAGA ZA BLAGOM ZEMUNSKOG KLANA: Kopači u Surčinu već traže zlato i milione!

Meštani surčinskog naselja Radiofar rešili su da pronađu blago zemunskog klana koje je navodno 2002. godine zakopano u šumi u blizini aerodroma "Nikola Tesla"

U surčinskom naselju Radiofar nastala je prava "zlatna groznica", nakon što je Tužilaštvo za organizovani kriminal potvrdilo da pokreće istragu o 22 miliona evra i deset kilograma zlata koje su pre 12 godina "zemunci" zakopali u šumi koja se nalazi nedaleko od aerodroma "Nikola Tesla".

NAJNOVIJI DETALJI O SKRIVENOM BLAGU ZEMUNSKOG KLANA: Evo gde su braća Simović ZAKOPALI Šiptarov keš i zlato!

Brojni meštani su se bacili u potragu za "Šiptarovim kešom", piše Informer.

- Vi kako hoćete, a ja sam već počeo s kopanjem! Ako nađem te silne pare, odmah ću da ih podelim sirotinji. Red je da taj prljavi keš napokon ode u prave ruke. Svima ću da dam, osim familiji, jer nas je mnogo.... - kaže za Informer Srećko Pavlović, koji živi nedaleko od aerodroma "Nikola Tesla" i dodaje da bi, ukoliko pronađe novac, za sebe uzeo 15.000 evra.

MILOŠ SIMOVIĆ TVRDI: Znam gde je zakopano blago zemunskog klana!

Njegov prijatelj i komšija Mile Knežević navodi da je voljan da okuša sreću i krenu u potagu za mafijaškim novcem.

- Pre ću je naći te pare nego Srećko! Ljudi, ja znam tačnu lokaciju! Videćete, kad dođe policija neće ništa naći - rekao je Knežević kroz osmeh.

Prema priči Vojislava Medića, koji živi između dva šumarka u kojima su navodno zakopani ti milioni, već godinama tu dolaze "tragači" sa svih strana Srbije.

- Već četiri-pet godina s vremena na vreme se pojave neki sa onim detektorima za metal. Al' nikad nisam čuo da je iko od njih imao sreće s tim... Ja nisam išao da kopam, verujete, jedva riljam i svoju baštu, kamoli da idem po šumama - rekao je Medić za Informer.

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)