Džihadisti traže 500.000 dolara u zamenu za život otetog Srbina u Libiji!

Austrijski državljanin srpskog porekla Dalibor Savičić, koga su oteli teroristi 'Islamske države' zajedno s osam njegovih kolega na naftnom polju u Libiji, još je živ, ali je otkupna cena za njegovu glavu ogromna

Bivšeg pripadnika austrijskih oružanih snaga oteli su teroristi tzv. "Islamske države" zajedno s osam njegovih kolega na naftnom polju u Libiji.

Austrijski državljanin srpskog porekla Dalibor Savičić, bivši pripadnik austrijskih oružanih snaga koga su oteli teroristi tzv. "Islamske države" zajedno s osam njegovih kolega na naftnom polju u Libiji, još je živ, a islamistički ekstremisti traže 500.000 dolara za puštanje otetih talaca.

NE SMEMO DA PRIČAMO, UBIĆE GA: Porodica Srbina kojeg su oteli džihadisti u strahu i na ivici nervnog sloma! (FOTO)

Austrijski Kurir pak prenosi izjavu predstavnika ministarstva spoljnih poslova Austrije, koji tvrdi da nemaju nikakve informacije o otetom Savičiću i ne znaju da li je još živ, kao ni to da li traže otkup.

Dalibor Savičić (39) je poslednjih godina radio za VAOS, austrijsko-maltešku kompaniju koja je osiguravala kadrove i infrastrukturu naftnih polja.

OČAJNA MAJKA OTETOG SRBINA: Ne znam kako ćemo ovo da preživimo, dođe mi da popijem otrov!

On je državljanin Austrije, a prebivalište mu je u Lincu.

Podsećamo, Dalibor Savičić (39) je nestao u napadu džihadista na naftno polje u Libiji 6. marta, i od tada mu se gubi svaki trag, a oni koji ga poznaju o njemu imaju samo reči hvale.

SRBINA DRŽE U GADAFIJEVOJ KUĆI: Ne zna se da li je živ ili mrtav!

(Telegraf.rs / Izvor: Jutarnji.hr)