USKLIKNIMO S PUTINOM: Pogledajte kako ruski predsednik peva himnu pred 100.000 ljudi! (FOTO) (VIDEO)

Povodom obeležavanja prve godišnjice od prisajedinjenja Krima Rusiji, na kraju govora ruskog predsednika puštena je himna na koju Putin nije ostao imun

Vladimir Putin ima razloga da bude ponosan pošto je prošlo godinu dana otkako je Krim vratio Rusiji, a koliko je srećan povodom toga pokazao je kada je zapevao himnu na Crvenom trgu u Moskvi.

VELIČANSTVENO, MILION RUSA SLAVI UJEDINJENJE SA KRIMOM: Putin govorom bacio masu u trans (VIDEO)

Malo ko je očekivao da će Putin zapevati tokom proslave povodom obeležavanja prve godišnjice od prisjedinjenja, ali kada je počela da svira himna Rusije, prosto nije mogao da izdrži i uzeo je mikrofon u ruke. Ostali zvaničnici su ga zdušno pratili, ali je ruski predsednik bio u fokusu kao glavni vokal.

Svoje zadovoljstvo i pevačko umeće je prezentovao pred velikim auditorijumom, 100.000 ljudi, i još veći broj koji je pratio prenos iz Moskve uživo. Sve vreme je mogao da se vidi smešak na Putinovom licu, koji je po završetku himne rekao da čini sve za svoje građane.

Znate kako se kaže, ko peva - zlo ne misli!

YouTube / RT

KRIM SE PRE GODINU DANA VRATIO MAJCI RUSIJI: Zbog njega je i dalje haos na istoku Ukrajine (FOTO) (VIDEO)

Ruski predsednik je pre himne održao govor pred okupljenom masom.

Krim nije samo teritorija, to je "pitanje naših istorijskih korena, izvor naše duhovnosti i državnosti", izjavio je Putin.

- To je nešto što nas čini jednim narodom i jedinstvenom državom - rekao je Putin u obraćanju na koncertu blizu Kremlja, povodom obeležavanja prve godišnjice od prisjedinjenja Krima Rusiji.

Ruski predsednik je poručio da će Rusija, pogođena sankcijama zbog krize u Ukrajini, prevazići sve teškoće koje dolaze od spolja.

- Prevazićićemo sve probleme i teškoće koje pokušavaju da bace na nas od spolja - rekao je Putin, preneo je Rojters.

Prošle godine, nakon smene vlasti u Ukrajini, raspisan je referendum o statusu Krima, a oko oko 90 odsto izašlih birača glasalo za povratak poluostrva u sastav Rusije.

Pogledajte video:

YouTube / RuptlyTV

(N. I.)