KRVAVA PORODIČNA TAJNA TEODORE: Muž glumice koja je satarom ubila majku i babu otkriva strašnu istinu

- Ženin otac Oliver se razveo od njene majke Ljiljane jer ga je ona ubola nožem - kaže Borislav Stamenkov, muž Teodore Viktorović koja je 2. marta ubila majku i baku. Njihova tela su juče kremirana na Novom groblju u Beogradu

- Meni niko nije rekao kada je termin sahrane tašte i njene majke. Raspitivao sam se, ali niko nije znao da mi odgovori. Zamolio sam Teodorinu tetku da mi kaže kada je sahrana, ali me je ona izvređala i psovala i mene i Teodoru iako ja nemam veze s ubistvima koje je počinila Teodora - ovako je počeo svoju ispovest Borislav Stamenkov, suprug Teodore Viktorović (39), koja je satarom 2. marta ubila majku Ljiljanu (62) i babu Ivanku Đukić (91).

TEODORIN SUPRUG NEPOŽELJAN NA SAHRANI BAKE I MAJKE: Niko ne pita kako je njenoj deci!

I pored toga što je Ljiljanu i Ivanku voleo i poštovao kao svoju porodicu, Stamenkov otkriva da su one bile razlog zbog kojeg je Teodora stalno depresivna, pišu Naše novine.

KAJEM SE ŠTO SAM UBILA MAJKU I BAKU: Evo koga je Teodora okrivila za masakr satarom

- Moja supruga nije odrastala uz roditelje, već su je odgajali deda Petar i baka Ivanka, a njena majka Ljiljana je bila alkoholičarka. Teodora je rasla bez majčine ljubavi i pažnje, a zajedno su počele da žive tek kada je preminuo njen otac Oliver. Koliko ja znam, Oliver se razveo od Ljiljane jer ga je ubola nožem, a kada je nekoliko godina kasnije Oliver preminuo, Ljiljana, baba, Ivanka i Teodora su počele da žive zajedno i tada je počeo njen pakao - kaže Borislav, pa nastavlja:

UBICU SATAROM BRANE NA FEJSBUKU: Grupa podrške ima jednog člana i on preti protestima!

- Ljiljana je prestala da pije, ali je svaki dan omalovažavala Teodoru, zbog čega je ona posegnula za alkoholom. Njena majka je stalno dizala kredite jer je volela udoban život, ali dinar nije dala na svoju ćerku i unučiće.

UBICA SA SATAROM PATI ZA DECOM: Evo gde je sad Teodora Viktorović

Od dana tragedije Borislava niko od članova suprugine porodice nije okrenuo i pitao da li su deca dobro, a njihovom sinu Petru je pre nedelju dana bio četvrti rođendan. Teodoru nije video od tragedije jer su posete zabranjene.

RUKE IM KRVAVE DO LAKATA: Ovo je pet najsvirepijih žena ubica u Srbiji! (FOTO)

- Bojim se da će Teodora izvršiti samoubistvo ako je ne puste iz zatvora. Već je par puta pokušala da preseče vene i neće moći da izdrži sa zatvorenicima. Volim je, ne mogu da je mrzim jer ona nije naudila ni meni, ni mojoj deci - zaključio je on.

MAJKU VIŠE NISAM MOGLA DA PODNESEM, ALI BAKA NIŠTA NIJE KRIVA: Glumica se kaje zbog masakra

Podsetimo, Teodora Viktorović je 2. marta nakon svađe satarom ubila majku Ljiljanu Đukić i baku Ivanku, čija su tela juče na Novom groblju u Beogradu kremirana, a sahrani, na kojoj nije bio njihov zet Borislav, prisustvovalo je tridesetak rođaka i prijatelja.

(Telegraf.rs / Izvor: Naše novine)