TEODORIN SUPRUG NEPOŽELJAN NA SAHRANI BAKE I MAJKE: Niko ne pita kako je njenoj deci!

- Njih ne zanima kako su deca niti da li im nešto treba. Deca nisu ništa kriva. Stan je još zapečaćen i tamo nam je sve. Trudim se da deci ništa ne fali - rekao je Borislav Stamenkov, nevečani suprug Teodore Viktorović o njenoj porodici

Ljiljana (61) i Ivanka (90) Đukić, koje je početkom meseca ubila Teodora Viktorović (39) kremirane su na Novom groblju u Beogradu. Oko 30 najbližih prijatelja i rođaka ispratilo ih je na večni počinak, a među njima nije bio Teodorin nevenčani suprug Borislav Stamenkov (39), koga niko nije obavestio o kremaciji.

- Jedva sam došao dao broja telefona Ivankine sestre Ljubinke i brzo sam se pokajao što sam je pozvao. Nije htela da mi kađe kada je sahrana niti da pita za praunučiće. Od vas čujem da su kremirane i žao mi je što nisam bio tamo. Obe sam voleo i poštovao - kaže za "Alo" Borislav.

KAJEM SE ŠTO SAM UBILA MAJKU I BAKU: Evo koga je Teodora okrivila za masakr satarom

On je takođe dodao da od trenutka kada je Teodora ubila svoju majku i baku, niko od njene rodbine nije stupio u kontakt sa njim.

- Njih ne zanima kako su deca niti da li im nešto treba. Deca nisu ništa kriva. Stan je još zapečaćen i tamo nam je sve. Trudim se da deci ništa ne fali - naveo je on.

Borislav navodi da Teodoru nije video od ubistva i da je neće videti dok se istraga ne završi.

UBICA SA SATAROM PATI ZA DECOM: Evo gde je sad Teodora Viktorović

- Bio sam da joj odnesem paket i uplatim novac u kantini. Verujem da joj deca nedostaju i da bi volela da ih vidi - dodao je on.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo)