KAJEM SE ŠTO SAM UBILA MAJKU I BAKU: Evo koga je Teodora okrivila za masakr satarom

Glumica je tog dana imala 3,6 promila alkohola u krvi i nije znala šta u tom trenutku radi. Sad se kaje i veoma joj je teško

Glumica Teodora Viktorović (39) koja je prošle nedelje ubila svoju majku Ljiljanu Đukić (61) i baku Ivanku Đukić (90) krivi drogu i alkohol. Ona provodi dane u sobi u zatvorskoj bolnici iz koje retko izlazi. Ne može da se pomiri sa činjenicom da ih je ubila i kaže da se kaje i da joj je teško.

Godinama se lečila od droge, pa posle od alkohola i tako redom. Bila je na lečenju u svim bolnicama u Beogradu a i šire. Jedno vreme je mislila da se izlečila ali se ponovo vratila porocima.

UBICA SA SATAROM PATI ZA DECOM: Evo gde je sad Teodora Viktorović

- Sama kaže da se tog dana napila i da nije znala šta radi. Sedi i leži u bolničkom krevetu i slabo govori. Ukoliko je neko nešto pita ona priču vraća na bol koji oseća zbog smrti bake i majke - priča izvor.

S vremena na vreme pomene decu koju bi volela da vidi, ali posetu još uvek nije imala.

POSVAĐALE SMO SE JER SE DROGIRALA: Ispovest glumice Olivere Viktorović, tetke žene koja je satarom ubila majku i baku

Teodora Viktorović je prošlog ponedeljka u stanu ubila svoju majku i baku, a zatim se pijana zaključala u kupatilo. Imala je 3,6 promila alkohola u krvi. Potomak je poznate beogradske glumačke porodice Viktorović, a i sama je diplomirala glumu sa ocenom deset u klasi Mirjane Karanović.

UBICU SATAROM BRANE NA FEJSBUKU: Grupa podrške ima jednog člana i on preti protestima!

(Telegraf.rs / Izvor: Alo!)