NOVI ZEMLJOTRES JUTROS PONOVO PROTRESAO SRBIJU! Evo gde se sve treslo i kolike jačine je bio udar!

U regionu Kosjerića noćas u 01.21 časova po lokalnom vremenu registrovan je zemljotres magnitude 2,5 jedinica Rihterove skale

U regionu Kosjerića noćas u 01.21 časova po lokalnom vremenu registrovan je zemljotres magnitude 2,5 jedinica Rihterove skale, objavljeno je jutros na sajtu Republičkog seizmološkog zavoda (RSZ).

DA LI STE GA I VI OSETILI? Zemljotres potresao Srbiju! (FOTO)

Intenzitet zemljotresa u epicentru procenjen je na tri-četiri stepena Merkalijeve skale. Zemljotresi ovakvog intenziteta ne mogu izazvati oštećenja na objektima u epicentralnoj oblasti.

STANOVNICI SELA MRČIĆI O ZEMLJOTRESU: Još uvek se osećaju podrhtavanja, skupljamo malter po kući!

Prethodno je u regionu Kosjerića sinoć registrovan zemljotres magnitude 4,6 stepeni Rihterove skale, rečeno je Tanjugu u RSZ.

ČUO SE JAK PRASAK PRE UDARA: Zemljotres trajao 30 sekundi, osetio se u Čačku, Valjevu i nekim delovima BiH!

Zemljotres se dogodio u 21.47 sati, a kako je Tanjugu rečeno u tom zavodu, od zemljotresa te magnitude moguća su oštećenja na objektima kao što su rušenje dimnjaka i crepova i pojava manjih pukotina na nosećim zidovima.

OTPADALI CREPOVI I FASADE SA KUĆA: Zemljotres potresao Kosjerić!

- Zemljotres jačine 4,6 jedinica Rihterove skale, čiji je epicentar bio u selu Mrčići kod Kosjerića, trajao je oko 30 sekundi i za sada nema informacija da je naneta materijalna šteta na objektima - izjavio je sinoć Tanjugu predsednik opštine Milijan Stojanić.

TRESLA SE CELA SRBIJA: Evo gde se osetio zemljotres u našoj zemlji! (FOTO)

(Telegraf.rs / Tanjug)