JEZIVA ISPOVEST TEODORE: Popila sam litar votke, dva leka za smirenje i uzela sataru...

Ona je u Višem javnom tužilaštvu ispričala da je majka Ljiljana vređala dok je grejala mleko za ćerkicu i da se seća da ju je par puta udarila satarom u glavu, ali da je tu nastao prekid filma zbog kojeg se ne seća bakinog ubistva

Teodora Viktorović (38) u Višem tužilaštvu je uz suze detaljno opisala zločin koji je počinila u ponedeljak ujutru u stanu u Mileševskoj ulici na Vračaru, u kojem je ubila svoju majku Ljiljanu (62) i baku Ivanku (91).

TEODORA PRIZNALA ZLOČIN: Određen joj pritvor, muž pušten na slobodu!

- Mama me je tog jutra vređala i kritikovala što sam bila bučnija dok sam u kuhinji grejala mleko za ćerkicu. Za par sati sam popila litar votke i uzela dve vrste lekova za smirenje kako bih stišala bes. Ona mi je sve vreme nešto dobacivala i vređala me iz sobe. U trenutku sam izgubila kontrolu, dohvatila sataru i krenula ka njoj. Udarila sam je nekoliko puta po glavi i od tada imam prekid filma. Ne sećam se da sam ubila baku - ispričala je Teodora, piše Informer.

Satarom ubila majku i baku jer joj nisu dozvoljavale da ide u provod!

Tek kada se kasno po podne probudila na VMA došla je sebi i shvatila je šta je uradila, a na saslušanju je detaljno ispričala o dugogodišnjim sukobima koje je imala sa majkom, ali i o svojim problemima sa drogom koji su počeli od njene 17. godine.

BILA JE NEŽNA, KRHKA I NESREĆNA: Žena koja je satarom ubila majku i baku diplomirala u klasi Mirjane Karanović!

- Ranije sam koristila heroin i bola se u venu. Kasnije sam šmrkala kokain i pila alkohol. Jedno vreme sam uspela da se skinem, ali sam se ponovo navukla poslednjih godina. Oduvek sam sa majkom imala loše odnose. Bilo je tu svega, čak smo se i tukle. Trebalo je to drugačije da rešim, da se odselim od nje. Sada je za sve kasno - kazala je ona.

UMESTO PO FILMOVIMA PAMTIĆE JE PO MASAKRU: Žena koja je ubila majku i baku bila glumica

Osim toga, Teodora je ispričala i da njen suprug Borislav Stamenkov neka nikakve veze sa ubistvom, i da joj u tome nije pomogao.

STALNO JE MRAČILA: Da li je zbog ovih Fejsbuk statusa satarom ubila majku i babu?

- On je dan ranije bio na putu van Beograda, a vratio se oko dva sata posle ponoći i otišao da spava. Ja sam nešto radila na računaru jer nisam mogla da spavam. Ujutru je odveo našeg sina u vrtić i nije bio u stanu kada se sve dogodilo - rekla je Teodora na kraju iskaza nakon čega joj je određen pritvor do 30 dana.

OLEŠILA SE, PA UZELA SATARU U RUKE: Teodora imala 3,7 promila alkohola kad je izmasakrirala majku i babu!

Tela Ljiljane Đukić i Ivanke Đukić su pronađena u ponedeljak oko deset sati u porodičnom stanu, a Teodora je zatečena krvava u kupatilu i bila je potpuno odsutna i dezorijentisana, do te mere da nije mogla ni da hoda, pa su je policajci bukvalno izneli iz stana.

DA LI JOJ JE MUŽ POMOGAO DA UBIJE MAJKU I BAKU? Preokret u istrazi o masakru u centru Beograda!

(Telegraf.rs / Informer)