PIKSIJEV SIN OPLJAČKAN: Lopovi mu ukrali ključ superluksuznog Ferarija!

Inspektori sumnjaju da su lopovi u Londonu najverovatnije dobro poznavali Marka, da su planirali da ukradu auto, a onda za njega traže otkup

U elitnom delu Londona obijen je stan Marka Stojkovića, sina proslavljenog fudbalera Dragana Stojkovića. Iz stana su lopovi ukrali torbicu s dokumentima i ključeve od skupocenog ferarija koji se procenjuje na 150.000 evra.

Londonska policija obavila je uviđaj i nakon toga odlučeno je da čitav kraj dobije pojačano prisustvo "bobija", koji će danonoćno patrolirati oko Stojkovićeve kuće, dok je nekoliko policajaca u civilu stalno s Markom. Nadležni organi sumnjaju da postoji mogućnost da se lopovi vrate po auto i završe započeti posao.

Nakon provale, Dragan i Snežana Stojković bili su vrlo uznemireni i tražili su od sina da odmah dođe kod njih u Francusku. Međutim, Marku je policija zabranila da do daljeg ne napušta Englesku, jer je potrebno da bude prisutan dok istraga traje.

Ovako se u Srbiji vozi Ferari (FOTO)

Marko Stojković ima 21 godinu i studira menadžment, na jednom od prestižnijih londonskih fakulteta. On je za 19. rođendan od oca dobio Ferari F 430 kupe, koji je prethodno bio u vlasništvu kontroveznog biznismena Vuka Bajruševića. Auto je plaćen 150.000 evra.

Bivša modelsica dobila ferari od milion evra!

(Telegraf.rs / Izvor: Naše novine)