GENIJALNI SRBIN POSTAO SVETSKA ZVEZDA: Evo zašto su za ovim čovekom svi poludeli! (VIDEO)

Ceo svet piše o srpskom pecarošu koji je na leđa zakačio kube, zapalio vatru u njemu i tako otišao da peca, međutim pod pogrešnim imenom i prezimenom

Nakon pisanja srpskih medija o najluđem srpskom pecarošu, Leskovčaninu Jovanu Stojanoviću koji je postao pravi hit na društvenim mrežama pošto je na leđa zakačio kube, zapalio vatru u njemu i tako otišao da peca, svet je poludeo za ovim Srbinom!

NAJLUĐI SRPSKI PECAROŠ: Ovako Leskovčanin lovi ribu, ima peć na leđima! (FOTO) (VIDEO)

Priča o tome kako je Stojanović doživeo "proviđenje" najpre sanjajući, a onda i napravivši čudesnu spravu tako je obišla svet.

Međutim, Britancima se u tekstu objavljenom u "Dejli mejlu" potkrala jedna greška - umesto da slave Leskovčanina Jovana Stojanovića, oni su opsežnu storiju napisali o Aleksu Mijatoviću. U prvi mah nas je ova dezinformacija zbunila, međutim da se radi o istom čoveku shvatili smo nakon što smo uporedili fotografije i videli da je Jovan Stojanović i na onim u srpskim i britanskim vestima.

Odmah smo, naravno, kontaktirali i redakciju "Južnih vesti" koji su prvi uradili priču sa ovim pescarošem i oni su nam objasnili da se čovek sa kojim su razgovarali "u četiri oka" zove Jovan Stojanović.

Interesantno je da su mediji iz regiona požurili i bez provere takođe preneli priču o kako su napisali "novom Tesli",  srpskom pecarošu Aleksu Mijatoviću.

Podsetimo, video-klip čudesnog pecanja sa Stojanovićevog Fejsbuk profila do sada je podelilo više od 2.500 ljudi, a mnogi su ga uporedili sa pingvinom Pablom, Diznijevim crtanim junakom koji živi na Severnom polu i uporno čezne za toplijim krajevima, ali njemu, za razliku od Jovana, na kraju uspeva da započne novi život na tropskom pustom ostrvu.

(K. V.)