JEZIVA ISPOVEST KASAPINA IZ BELE CRKVE: Ubio sam Pavela da osvetim oca!

Po rečima Milana Grujičića, koji je učinio monstruozan zločin, ubijeni Pavel Anka je pre 15 godina iz Nemačke donosio njegovom ocu lekove, ali "pogrešne", zbog čega ga je krivio za smrt svog oca

Milan Grujičić (39) iz Bele Crkve, koji je na monstruozan način ubio Pavela Anku (75) iz sela Grebenac, tako što mu je prvo oduzeo život a potom izmasakrirao njegovo telo, inspektorima je priznao da je zločin počinio jer je tragično ubijenog muškarca smatrao krivim za smrt svog oca, koji je umro pre destak godina.

HTEO DA NAHRANI PSE TELOM ČOVEKA KOJEG JE UBIO? Jezivi detalji najmonstruoznijeg zločina u Srbiji (FOTO)

- Pavel je pre 15 godina donosio mom ocu lekove iz Nemačke u Srbiju. Sigurno mu je donosio pogrešne. Tablete nisu pomagale tati i on je od njih umro, a ja znam da je Pavel odgovoran za to. Čekao sam pravi momenat kako bih mu se osvetio - rekao je Grujičić koji je prema mišljenju inspektora, ubistvo počinio u momentu psihičkog rastrojstva.

NOVI MONSTRUM KASAPIN: Iskasapljeno telo prijatelja držao u svinjcu, pa u zamrzivaču, a onda priznao krivicu!

Mišel Dumas (63) koji je tri i po meseca živeo kao podstanar u Grujičićevoj kući i sobu iznajmljivao za 50 evra, bio je priveden, ali je ubrzo pušten.

- Samo neko ko je bolestan može da ubije čoveka. Nikad ne bih rekao da je Milan u stanju da počini tako nešto. Srećom, nisam bio tu kad je ubio Anku, jer sam siguran da bi i mene ubio - rekao je on i dodao da je policija privela i izvesnog Žareta koji je ubici pomagao da iseče u delove automobila ubijenog.

- Žare nije znao čiji je automobil jer mu je Milan rekao da seku staro vozilo kako bi ga prodao u delove i on mu je poverovao. Iako je priveden, ubrzo je pušten. Ni on nema veze sa ubistvom - kazao je on i istakao da je Grujičiću nakon saslušanja u sredu uveče preko sudije poslao 2.000 dinara kako bi platio struju.

- Trebao sam da te pare predam njegovoj prijateljici, ali ona ne želi da čuje za Milana, i plaši se - zaključio je on.

Milanova komšinica Ljubica M. je ispričala da ga je volela poput sina i da mu je pre neko veče donela hranu. Pokucala mu je na prozor i ništa čudno nije primetila. Imao je običaj noću da nešto popravlja i lupa po dvorištu, zbog čega niko nije mogao ni da posumnja da se dogodio ovako stravičan zločin. Ipak, nakon svega, žao joj je Grujičića.

(Telegraf.rs)