NOVI MONSTRUM KASAPIN: Iskasapljeno telo prijatelja držao u svinjcu, pa u zamrzivaču, a onda priznao krivicu!

Kako Telegraf saznaje, Milan Grujičić (38) je potvrdio da je u svojoj kući hicima iz pištolja ubio Pavela Anku (75) , a potom njegovo telo raskomadao i spakovao u plastične kese

Milan Grujičić (38), koji se sumnjiči da je ubio Pavela Anku (75) iz Grebenaca, priznao je policiji zločin.

Kako Telegraf saznaje, on je potvrdio da je u svojoj kući u Beloj Crkvi hicima iz pištolja ubio prijatelja, a potom njegovo telo raskomadao i spakovao u plastične kese. Posto nije znao kako da ih iznese, stavio ih je u zamrzivač. Pre toga telo nesrećnog čoveka držao je danima u svinjcu.

HTEO DA NAHRANI PSE TELOM ČOVEKA KOJEG JE UBIO? Jezivi detalji najmonstruoznijeg zločina u Srbiji (FOTO)

Milanu Grujičiću određeno je policijsko zadržavanje i on bi u toku sutrašnjeg dana trebalo da bude priveden u Više tužilaštvo u Pančevu na saslušanje.

Podsetimo, Pavel Anka poslednji put je viđen 9. februara oko 15 sati. Njegov nestanak policiji je 13. februara prijavio njegov sin Pavel Anka (56) (zove se isto kao otac).

- Proverom telefonskih poziva utvrđeno je da je Pavel dolazio kod Grujičića. On je zbog toga juče saslušan, priznao je da je Pavel bio kod njega, ali da je otišao i da ne zna šta je s njim. Čak im je rekao: "Evo, dođite i kod mene kući pa vidite da nemam veze s Pavelovim nestankom" - kaže izvor.

Policajci koji su ubrzo došli u kuću osumnjičenog, nisu ni slutili šta će naći.

- Čim su policajci došli, Grujičić se uznemirio. Ubrzo su otvorili zamrzivač i u njemu zatekli crne kese s mesom. Pitali su ga: "Šta je ovo?", a on im je mrtav hladan odgovorio: "To je Pavel!" Svi su se šokirali u tom trenutku. Pretresom dvorišta osumnjičenih nađen je žrtvin automobil "ford", koji je takođe bio isečen na delove - navodi izvor.

Sin ubijenog, ispričao je juče da je njegov otac ubijen zbog novca. Kako on kaže, Milan Grujičić je 9. februara pozvao njegovog oca rekavši mu da ima nameštaj za Pavela.

Tata je voleo da kupuje i restaurira nameštaj za svoje potrebe, a to nije bio prvi put da ga Grujičić pozove. Otac je imao oko 4.000 - 5.000 evra kod sebe kada je otišao do njega, a motiv ubistva je isključivo novac - zaključuje sin.

(Telegraf.rs)