PIKSIJEVA MAJKA: Nemam pojma ko je taj Bulić?!

Desanka Stojković nikad nije čula za beogradskog biznismena koji je uhapšen zbog sumnje da je organizovao bombaški napad na njihovu porodičnu kuću

Na vest o hapšenju Ace Bulića zbog sumnje da je organizovao "bombaški napad" na njenu kuću, majka Dragana Stojkovića Desanka tvrdi da ne zna ko je Aca Bulić niti zbog čega bi nekome naredio da baci bombu na njenu kuću.

- Upoznala sam mnoge Draganove prijatelje i saradnike ali za tog Bulića nisam čula i nije mi jasno šta on ima protiv moga sina. On nikome ne duguje niti njemu duguju, svakome živome je pomogao i nema razloga da ga bilo ko mrzi. Mislim da ni Dragan ne zna zbog čega su ovo uradili – kaže Desanka za Telegraf.

Ona dodaje da je vest o hapšenju bombaša nije iznenadila jer je to očekivala.

- Ima četiri, pet dana otkako sam saznala da će onaj ko je bacio bombu na našu kuću biti uhapšen. Moja ćerka Slađana je telefonom razgovarala sa Draganom i on joj je kazao da je istraga pri kraju i da se očekuje da nekoga uhapse. Medjutim, nije kazao ni da li ih zna, ni koji su, ni odakle su. On sa mnom o napadu nikada nije razgovarao, niti sam ga ja išta o tome pitala. Nije hteo da me dodatno zabrinjava, a i nismo želeli da o tome govorimo telefonom jer je bilo moguće i da nas neko prisluškuje – kaže majka proslavljenog fudbalera.

(V.A.)