SUPRUGA OBRENA ZIROJEVIĆA: Gledali smo vesti i komentarisali da je to ubistvo mogao samo monstrum da učini!

- Nisam znala šta se dogodilo u stanu nekoliko sati pre nego što sam se vratila sa posla. Sećam se da sam za ubistvo Mašulovića, koga sam poznavala, čula na televiziji. Obren i ja smo gledali vesti i zajedno smo kometarisali kako je to mogao da mu učini samo monstrum ili ludak - izjavila je supruga Obrena Zirojevića (35), koji je uhapšen zbog sumnje da je ubio komšiju Draga Mašulovića

Foto: Facebook

Supruga Obrena Zirojevića (35), koji je uhapšen zbog sumnje da je ubio komšiju Draga Mašulovića (61) i isekao njegovo telo na delove, izjavila je na saslušanju pred tužiocem da se Obren ponašao uobičajeno nakon zločina i da se zajedno sa njom čudio svireposti zločina.

- Nisam znala šta se dogodilo u stanu nekoliko sati pre nego što sam se vratila sa posla. Sećam se da sam za ubistvo Mašulovića, koga sam poznavala, čula na televiziji. Obren i  ja smo gledali vesti i zajedno smo kometarisali kako je to mogao da mu učini samo monstrum ili ludak - ispričala je ona, kako navode nezvanični izvori.

MONSTRUM ZIROJEVIĆ: Ja sam psihički bolestan, nije mi dobro!

Ona je nakon saslušanja kod tužioca puštena. Pre nego što je pronađeno telo Draga Mašulovića, Obrenova supruga je primetila da su stvari u kupatilu pomerane i da se osećala kiselina.

- Muž mi je rekao da mu je toga dana bilo loše, da je povraćao i da je zbog toga celo kupatilo očistio kiselinom - ispričala je ona.

ODSEČENE BUTINE ŽRTVE SAKRIO OD ŽENE: Novi jezivi detalji ubistva koje je potreslo Srbiju (VIDEO)

Pored Obrenove supruge, takođe je nakon saslušanja pušten i njegov brat, koji je rekao da sa Obrenom nije bio u dobrim odnosima i da je on svojim postupkom uništio celu porodicu.

(Telegraf.rs)