Morao je hitno da ode u WC, onda je pao u rupu i NESTAO!

Jedan čovek iz Rijeke nije mogao da izdrži da ode do toaleta, pa je našao mračni otvor na bočnom zidu parkinga kako bi obavio nuždu. Posle toga mu se izgubio svaki trag...

Branka Rahelića (65) su satima tražili u toaletima Tauer centra u Rijeci i po okolnim ulicama. Našli su ga na etaži -3. On je prošlog petka pao sa visine od četiri metra i poginuo na licu mesta.

- Jeza me hvata kad pomislim da je tu moglo pasti i nečije dete, u suzama sam - kaže njegova supruga Ljerka.

Branko i Ljerka bili su u kupovini u tržnom centru i dok im je automobil bio u podzemnoj perionici, ona je otišla u još jednu radnju, a on ju je čekao.

- Kada sam završila, nije ga bilo. Radnici u perionici rekli su mi da ih je pitao gde je toalet. Odgovorili su mu da je tek na drugom spratu, a on je promrmljao da mu je hitno - kaže Ljerka.

Ona pretpostavlja da nije mogao da izdrži do drugog sprata i da je našao mračni otvor na bočnom zidu parkinga kako bi obavio malu nuždu.

- Ništa se ne vidi i taj deo nije do kraja betoniran, pao je na sprat niže i poginuo. Otvor je morao biti adekvatno zaštićen i zatvoren - ističe supruga stradalog.

Branka Rahelića tražili su četiri sata po toaletima, požarnim izlazima i okolnim ulicama, proveravali kamere za nadzor... Našli su ga na etaži -3.

Obdukcija je pokazala da je umro nekoliko minuta posle pada od višestrukih preloma tela i kičme.

Uprava tržnog centra tvrdi da se u tom objektu poštuju svi bezbednosni standardi, a u policiji navode da je reč o nesrećnom slučaju.

(Telegraf.rs / Izvor:24sata.hr)