KRVAVA DRAMA U POŽAREVCU: Sekirom polomila svekrvi lobanju posle svađe!

Tragedija se dogodila u porodičnoj kući Stokića kada je posle burne svađe Gvozdena Stokić (67) sekirom udarila Nadežda Stokić (87) u glavu. Zdravstveno stanje starice je za sada stabilno iako je zadobila frakturu lobanje

Grozdana Stokić (67) iz Požarevca sekirom je udarila u glavu svoju svekrvu Nadeždu Stokić (87) i polomila joj lobanju. Nadežda je sa teškim povredama opasnim po život prebačena u beogradski Klinički centar.

Kako piše "Informer", krvava drama se odigrala u porodičnoj kući Stokića na Lužičkom putu pre tri dana. Snaja i svekrva, koje se godinama nisu slagale, posvađale su se pre tragičnog doađaja. Gvozdana je zatim uzela iz obližnje prostorije sekiru, vratila se u prostoriju i udarila snaju jako po glavi.

U šoku zbog onoga što je uradila, Grozdana je otišla u Opštu bolnicu i odatle odmah pozvala muža koji je majku prevezao u bolnicu. Zdravstveno stanje starice je za sada stabilno iako je zadobila frakturu lobanje, kažu lekari koji još uvek ne mogu da utvrde da li je životno ugrožena.

Istraga policije još uvek je u toku. Prema rečima komšija svekrva i snaja su se često svađale.

- Nadežda je stalno prebacivala Grozdani da nije dobra žena i domaćica i da je njen sin mogao da nađe bolju. Ova je to godinama  trpela. ali sada očigledno više nije mogla da izdrži, pa je izgubila kontrolu i napala svekrvu - pričaju komšije.

(Telegraf.rs / Informer)