NIJE MOGAO DA PODNESE BOL: Oficir u penziji ubio se zbog raka u Ćupriji

U momentu samoubistva Predraga Aleksića (67) u stanu se nalazila njegova supruga koja je odmah alarmirala komšije i policiju. Predragu nije bilo pomoći, ali istražni organi nisu naložili obdukciju jer je nesumnjivo da je reč o samoubistvu

Kapetan prve klase u penziji Predrag Aleksić (67) pucao je sebi danas u glavu iz svog pištolja oko 14.40 sati u svom stanu u Ćupriji u Ulici Danila Dimitrijevića. Vojni penzioner, tvrde komšije, ubio se zbog bolesti jer je imao rak grla i više nije mogao da podnese bol.

U momentu samoubistva u stanu se nalazila njegova supruga koja je odmah alarmirala komšije i policiju. Predragu nije bilo pomoći, ali istražni organi nisu naložili obdukciju jer je nesumnjivo da je reč o samoubistvu.

SAMOUBISTVO U ĆUPRIJI: Ubio se hicem iz pištolja!

Komšije ove porodice ističu da su Aleksići živeli sami. Nisu imali dece, pa je za Predraga veliko opterećenje bila i psihička bolest njegove supruge, koja se lečila od šizofrenije.

- On sam bio je u poslednjoj fazi teške maligne bolesti. Trpeo je strašne bolove. Vidno je oslabio, zamarao se, jedva se kretao... Brinuo je i o svojoj supruzi, a jedva je mogao da brine i o sebi. Očigledno da je samoubistvom rešio da sebi prekrati muke - pričaju komšije.

(Z.R.P.)