MOJ MUŽ JE GLEDAO KAKO GORI NAŠ BRANISLAV: Potresna ispovest majke koja je izgubila sina u Sibiru

Slađana Arsić, majka nastradalog Branislava (22) u Sibiru, kaže da ga nije videla godinu dana, a da je njen suprug Lazar pokušao da spasi sina i brata iz požara, ali da nije mogao ništa da učini i da je od tada na lekovima za smirenje

Slađana Arsić, supruga Lazara čiji su sin Branislav i brat izgoreli u požaru koji se dogodio u Sibiru, kaže da je njen muž u potpunom šoku, pije lekove za smirenje i skoro da ne progovara. Pokušao je da spasi dete, ali nije mogao ništa da učini, jer je baraka u kojoj su on i Miroslav spavali, izgorela pred njegovim očima.

ISPOVEST MAJKE IZGORELOG SRBINA: Izgubila sam sina i devera, muža mi čuvaju da se ne ubije

Neutešni Arsić se preksinoć vratio u Zemun, nakon tri dana od tragedije, u kojoj je nastradalo šest radnika iz Srbije, među kojima je bio i njegov sin Branislav (22), ali i brat Miroslav (29).

SRBIN IZGOREO U SIBIRU: Mama, neka me čeka tepsija bureka kad se vratim!

- On je Branislava poslednji put video nekoliko sati pre nesreće, i rekao je da će mu doneti veš za pranje, a kada je izbio požar, otrčao je do njegove sobe u nameri da ga spasi, ali nije mogao da uđe. Unutra je bio i Miroslav. Ima li ičeg goreg od toga da gledaš kako gubiš svoje najmilije, a nemoćan si da bilo šta uradiš? - priča uplakana Slađana.

DAN ŽALOSTI: Srbija tuguje zbog pogibije šestorice radnika u Sibiru!

Porodica je pokušala da smiri Lazara, koji danima ne izgovara reč i ne jede, ali ne mogu da mu pomognu.

NOVA DRAMA SRPSKIH RADNIKA U SIBIRU: Hoće da se vrate kući, gazda im ne da!

- Sa sobom je doneo neke lekove za smirenje koje neprestano pije, a danima nije jeo, niti to želi. Rođaci stalno dolaze da izjave saučešće, a ja sumnjam da on bilo koga od njih može da prepozna. Svoje dete nisam videla godinu dana i umesto da ga spremimo za ženidbu, čekamo da njegove kosti položimo u zemlju - jecajući priča Slađana.

Inače, Lazar Arsić je jedini radnik koji se za sada vratio iz Rusije, a identifikacija tela još uvek traje i kada to bude završeno, biće prevezena u Srbiju.

(Telegraf.rs)