PRELOMILI: Ognjanovići će uplatiti novac za hitno lečenje troje dece!

Ognjanovići su saopštili da su odlučili da više ne čekaju pomoć koju im, kako navode, uskraćuje RFZZO već tri puta, i da preostali novac od lečenja njihove ćerke uplate za lečenje Kristine Denčić, Nikole Pavlovića i Vasilise Milekić

Nebojša i Jelena Ognjanović, roditelji devojčice Tijane koja je preminula u bolnici u Hjustonu 2013. godine, odlučili su da preostali novac od lečenja njihove ćerke uplate za lečenje Kristine Denčić, Nikole Pavlovića i Vasilise Milekić.

Ognjanovići su saopštili da su odlučili da više ne čekaju pomoć koju im, kako navode, uskračuje RFZZO već tri puta, već će, zavisno od tehničkih i administrativnih prepreka, novčana sredstva uplatiti sutra ili prekosutra.

Novac će ići za lečenje Kristine Denčić iz Leskovca, koja boluje od Morbus Hočkin linfoma, Nikole Pavlovića iz Majdanpeka, koji boluje od spina bifide i Vasilise Milekić iz Pančeva kojoj je neophodna operacija rekonstruktivne hirurgije.

Oni navode da su danas ponovo uputili molbu Rodoljubu Šabiću, povereniku za informacije od javnog značaja, kako bi im on pomogao u raspodeli prestalih novčanih sredstava tako što će ih uputiti na nadležnu instituciju.

(Telegraf.rs / Izvor: N1)