STRAŠNA TRAGEDIJA: Pred sinčićem zaklao suprugu, poznatu glumicu, pa se ubio! (FOTO)

Okružni tužilac Džon Molineli je u nedelju na Tviteru obavestio javnost kako je obdukcija pokazala da je žena umrla od davljenja i uboda nožem u prsa, a suprug samo od zarivanja noža u grudi

Majkl Tabači (27) je zadavio i nožem ubo svoju suprugu i detetovu majku Iran Tabači (41) da bi na kraju i sebi presudio tako što je zabio nož u svoja prsa. Ceo ovaj masakr se odigravao pred mališanom starim samo 15 meseci koji je ležao u svom krevetu.

Zločin se dogodio u Nju Džersiju, a mnogi ne mogu doći sebi od šoka.

Ovaj bračni par se venčao prošle godine i ubrzo dobio sina Avgusta. Majkl je radio u moćnoj investicionoj banci JPMorgan na Menhetnu, a Iran je bila administrativna pomoćnica u dečijoj bolnici u Hakensaku.

Pre toga ona se bavila glumom, radila u kaficu i bila pripravnica na radiju WKTU-FM, gde joj je radijski voditelj Hovard Stern dao laskavu titulu "mis pripravnica".

Kako su susedi naveli, Majkl je svom ocu poslao poruku sa mobilnog telefona pre nego što je počinio ovo samoubistvo i ubistvo. Njegov otac je te noći došao porodičnoj kući Tabači, međutim, bilo je kasno.

Okružni tužilac Džon Molineli je u nedelju na Tviteru obavestio javnost kako je obdukcija pokazala da je žena umrla od davljenja i uboda nožem u prsa, a suprug samo od zarivanja noža u grudi.

Takođe, on je naveo da je sin sve vreme bio prisutan za vreme ovog nemilog događaja, što znači da je prisustvovao smrti njegovih roditelja.

(Telegraf.rs / Izvor: businessinsider.com)