BIO JE GRUB SEKS, NISAM JE SILOVAO: Ovako se maneken optužen za silovanje branio na sudu!

- Satima me je tukao i silovao. Stavljao mi je kesu na glavu i urinirao po meni. Molila sam ga da prestane, ali on nije odustajao - ponovila je juče pred Višim sudom u Beogradu B. M. (36), koja je sina ambasadora Crne Gore Damjana Perovića (30) tužila za silovanje

Ne osporavajući da su imali grub seksualni odnos, Damjan Perović je na ponovljenom suđenju u Višem sudu u Beogradu ponovo negirao da je po sredi bilo silovanje.

MANEKEN: Nisam silovao, život mi je uništen

Deo prvostepene presude kojom se Perović oslobađa krivice za silovanje, Apelacioni sud nije dovodio u pitanje, pa se očekuje da će  ishod ponovljenog suđenja biti ublažena kazna za sina crnogorskog diplomate.

Advokat oštećene Marko Nicović kaže da je nezadovoljan odbacivanjem optužbi protiv okrivljenog.

- Prvostepeni sud je odlučio da je Perović nije silovao, već samo tukao. Takva presuda mi je vrlo sumnjiva - naveo je Nicović.

Manekenu ponovo suđenje za silovanje

Navodno silovana devojka na jučerašnjem saslušanju iza zatvorenih vrata takođe je ostala pri svom ranijem iskazu.

- Satima me je tukao i silovao. Stavljao mi je kesu na glavu i urinirao po meni. Molila sam ga da prestane, ali on nije odustajao - izjavila je tada B.M.

Prvostepenom presudom, Perović koji je okrivljen da je u noći između 27. i 28. juna 2011. pretukao i silovao B.M. oslobođen je optužbi za silovanje i osuđen na devet meseci zatvora zbog nanošenja lakših telesnih povreda oštećenoj.

APELACIONI SUD: Novo suđenje manekenu za silovanje

Viši sud je tada utvrdio da je Perović, nakon verbalnog sukoba sa M.B. devojku napao i fizički, pošto je ona na njega prva nasrnula mašući rukama.

Kako je navedeno u presudi, maneken je oštećenu udario dva puta šakom u glavu, a onda napustio njen stan.

Izricanje drugostepene presude najavljeno je za 9. februar.

(Telegraf.rs / Naše novine)