HTEO ZA 40 DANA DA IZLEČI RAK: Našli ga mrtvog pored bočice kineskog leka?

Beživotno telo beogradskog brokera N. G. pronađeno je sredinom meseca u jednom iznajmljenom stanu u Novom Beogradu. Pored njega su policajci našli i ispražnjenu bočicu kineskog preparata koji se prevedeno na srpski zove "vino boga groma", a koji navodno leči rak

Beživotno telo beogradskog brokera N. G. pronađeno je sredinom meseca u jednom iznajmljenom stanu u Novom Beogradu. Pored njega su policajci našli i ispražnjenu bočicu kineskog preparata koji se prevedeno na srpski zove "vino boga groma", a koji navodno leči rak.

- Nestanak čoveka početkom januara je beogradskoj policiji prijavila njegova rođena sestra. Rekla je da se danima nisu čuli ni videli i da ne zna gde bi mogao biti. Napomenula je i da je njen brat bolovao od raka, ali s obzirom na to da je tumor bio učauren, nije bilo potrebe za operacijom, već su lekari samo preporučili da se ta opaka bolest prati - objašnjava izvor blizak istrazi.

Beživotno telo pronašla je spremačica koja je jednom nedeljno održavala stan u kojem je nesrećni čovek živeo sam. Žena je odmah pozvala policiju, koja je obavila uviđaj, piše "Alo".

- Na telu N. G. nije bilo nikakvih vidljivih povreda, ali je pored tela bila nekakva bočica, te smo u prvi mah zaključili da se radi o smrti koja je nasilno izazvana. Telo je prevezeno na obdukciju na Vojnomedicinsku akademiju, a zatim je obaveštena njegova sestra jer drugih bliskih srodnika nije imao - objašnjava sagovornik.

Broker je navodno od neke žene kupio preparat za koji se priča da za 40 dana leči rak.

Rečeno mu je da je u narodu poznat kao "kineski otrov".

Ono što verovatno nije znao jeste kolika je dozvoljena dnevna doza te je uzeo više nego što treba - dodaje on.

Kakvu reakciju je ovaj "lek" izazavao u organizmu i da li je samo to bilo dovoljno da prouzrokuje smrt, znaće se tek kada budu gotovi rezultati obdukcije.

U stručnom časopisu "Science Translation Medicine" objavljeno je da ova kineska biljka sadrži barem jedan jedinstveni sastojak koji je navodno u stanju da za 40 dana u potpunosti očisti organizam od raka, a to je zaključeno na osnovu eksperimenata sprovedenih na miševima.

Naučnici upozoravaju da ukoliko dođete do ove biljke lek ne pravite sami, jer može izazvati ozbiljne nus-pojave ukoliko se pažljivo ne izdvoji iz oljušćenog korena.

(Telegraf.rs / Alo.rs)